SPEAK UP WORKSHOP

Jij wil mensen raken met jouw boodschap. Jij voelt aan alles dat je zoveel te vertellen hebt, alleen lukt het je niet hier lading aan te geven in je marketing en je content. 

Je vind het belangrijk om dichtbij jezelf te blijven, maar dit is gelijk je grootste uitdaging. Je raakt overwhelmed door alles wat erom je heen gebeurt, je merkt dat jij jezelf nog klein houdt in zeggen waar je voor staat en in gelooft, en je loopt rond met de vraag: wat is nu precies mijn boodschap, en hoe breng ik dat over op mijn manier?

‘Het komt nu veel meer tot z’n recht wat ik vertellen. Zo blij mee’

‘Man man, wat een eyeopeners. Echt te veel om op te noemen. Praktisch. Toepasbaar. Duidelijk.’

‘Er komt allemaal inspiratie naar boven waar ik iets mee wil’

‘Wat woorden kunnen doen’

‘Een absolute aanrader!’

In mijn Speak Up Workshop help ik je met het aanscherpen van je positionering, je niche en je boodschap. Zodat jij opvalt, gezien wordt als expert in wat je doet, en de leukste klanten aantrekt op een manier die bij jou past. 

De volgende Speak Up workshop is dinsdag 10 mei, van 09.30 tot 14.00 uur op een fijne locatie in het centrum van Alkmaar.

Tijdens deze workshop leer ik jou:

– Hoe je jouw hogere ‘haakje’ vindt en hoe je dit vertaalt naar je positionering, je marketing en je content

– Is jouw niche verder aangescherpt, en weet jij hoe jij jouw content hier op afstemt

– Hoe jij overtuigend schrijft en hoe jij een sterke post schrijft die converteert en waar jouw eigenheid vanaf spat

– Hoe de juiste content ervoor zorgt dat jouw zichtbaarheid veel meer oplevert. In reacties, volgers, mooie gesprekken én klanten.

– Ik geef je tips, handvatten en inzichten, en we gaan verdiepende opdrachten doen, zodat jij overloopt van inspiratie en consistentie kan aanbrengen in je zichtbaarheid en in je boodschap.

– Hoe je eenvoudig een contentplanning maakt die je rust en overzicht geeft. Waarmee je potentiële klanten meeneemt in jouw verhaal, en koopbereidheid creëert, zonder pusherig te zijn

– En we creëren helderheid in al je ideeën, zodat jij rust, vertrouwen en stevigheid voelt bij wie jij bent en waar jij voor staat

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is voor jou als jij voelt dat er nog zoveel meer in je zit, en je hebt behoefte om je positionering, marketing en je content verder aan te scherpen. Je hebt hele veel ideeën en verlangt naar helderheid, focus, aanscherping en vertrouwen om uit te dragen waar jij in gelooft. Jij wil jezelf laten zien zoals je echt bent, maar je twijfelt vaak en het kost je veel tijd om de juiste teksten te schrijven voor bijv. je website of je social media. 

Even praktisch…

De workshop is op dinsdag 10 mei van 09.30 tot 14.00 uur

De workshop is live op een sfeervolle locatie in het centrum van Alkmaar

Tussendoor verzorg ik een gezonde lunch

Er is plek voor maximaal 5 ondernemers. De workshop is bewust in een kleine groep, zodat we echt de diepte in kunnen gaan en er veel persoonlijke aandacht is voor iedereen.

De investering in deze workshop is € 69 excl. btw

"Ik leerde Nanda kennen nav een workshop die ik volgde. Nanda luisterde eerst naar mijn verhaal en stelde vanuit daar doordachte vragen, die mij richting gaven aan mijn bedrijf. Ze stelde de vragen op een veilige en warme manier. Ze liet me verder nadenken dan dat ik zelf was gekomen. Door de vragen en gedachten van Nanda kwam ik veel verder en durf ik krachtiger te staan voor waar ik naartoe wil. Het is voor mij nu duidelijk wat ik wil en hoe ik daar kan komen. Ik heb Nanda als een fijne en professionele coach ervaren, die weet waar ze het over heeft, en je verder wil helpen vanuit gevoel en keuzes op marketinggebied."
Joyce
Joy in Mind
"De laatste maanden stroomt en flowt het in mijn bedrijf, dat wil ik continueren, en ik voelde dat ik mijzelf daarin nog krachtiger wilde neerzetten als expert in wat ik doe. Dat vraagt van mij dat ik ondanks alle drukte, evengoed zichtbaar ben op een manier die bij mij past. En waar anderen op resoneren. Bij Nanda ben ik daarvoor aan het juiste adres. We hebben elkaar al vaker hierover gesproken. En met haar voel ik altijd een super fijne match. Het mooie was dat we tijdens de workshop met een kleine club ondernemers waren. Hierdoor was er alle tijd voor mij persoonlijk. Voor mijn boodschap en wat ik uitdraag en mag gaan uitdragen. Maar ook de interactie was heel fijn, iedereen kon ook aangeven hoe het op haar overkwam. Of wat er nog miste. Kortom deze dag bracht me hele waardevolle feedback. Een praktische, heldere dag met enorm veel eyeopeners. Ik bleef schrijven, er kwam allerlei inspiratie los. Hoe wil ik gezien worden en welke invloed wil ik graag uitoefenen? Ik ben lekker op weg en hier en daar mag ik mijn boodschap verder aanscherpen, omdat ik echt het verschil kan maken voor mijn klanten. En ik nu weet waar mijn kracht ligt. En dit mag ik nog meer uitdragen."

IK MELD MIJ AAN VOOR DE WORKSHOP

Wil je je direct aanmelden, of heb je nog een vraag die graag wil stellen? 

Reageer dan met een berichtje hieronder, dan neem ik zsm contact met je op.