vliegende start programma

Het Vliegende Start Programma is speciaal voor ondernemers die recent hun eigen bedrijf zijn gestart, dromen van een succesvol eigen bedrijf,  en met een stevige fundering en een hands-on strategie willen leren hoe je een succesvol bedrijf bouwt. Zodat je gaat ondernemen vanuit passie, met impact én omzet, op een manier die bij je past.

herken je dit?

LEEF JE PASSIE!

Keer op keer, als ik een ondernemer spreek, dan zie ik het verlangen. De wens om van je passie je werk te maken, hier een goed inkomen mee te verdienen.

Maar die vrijheid, waar je naar verlangt, die kan in het begin zo overweldigend zijn. Die nieuw verworven vrije tijd is snel ingevuld. Je weet dat wat jij te bieden hebt super waardevol is, maar keer op keer loop je vast. Gevoelsmatig sta je continu ‘aan’, en je komt niet zo snel vooruit als je graag wil. 

Je bent heel goed in je vak, maar – realiseert je nu – ondernemen is ook een vak. En dat is nieuw voor je.

Je had een goede baan in loondienst, maar bent nu je hart gaan volgen. En waar je in loondienst uitgebreid werd ingewerkt, is het ondernemerschap een sprong in het diepe, waarvan je stiekem vind dat je dit zelf moet doen (en kunnen).

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvol eigen bedrijf te bouwen, als je jezelf omringt met de juiste mensen,  dichtbij jezelf blijft, en vanuit de juiste focus, de juiste stappen zet.

Jouw passie, een flinke dosis motivatie en een diep vertrouwen is de basis van alles. En het maken van een keuze. De keuze om écht te kiezen voor jouw bedrijf. 

En het perfecte moment bestaat niet, doe het dus gewoon nú.

Ik weet dat jij het opbouwen van je bedrijf graag samen wil doen. Met iemand die je helpt met welke stappen je te zetten hebt, wanneer en waarom. Zodat jij kan ondernemen op jouw unieke manier, zoals je het voor ogen had, toen jij je inschreef bij de KvK.

Hierom heb ik het Vliegende Start Programma ontwikkeld, waarbij ik startend ondernemers help om een stevige fundering neer te zetten voor hun bedrijf, op een manier die bij ze past.

Ik leer je ondernemen vanuit de juiste focus, mindset en alle (bewezen) sales & marketing strategieën die nodig zijn voor een succesvol eigen bedrijf. Zodat jij consistent de leukste klanten aantrekt die helemaal bij jou passen. 

Want dat gun ik  je!

het is tijd om te kiezen
voor wat jij het allerliefste doet,
en jouw droom
werkelijkheid te maken...

wat leVERT het vliegende start programma JOU OP?

Tijdens het Vliegende Start programma leer ik je hoe jij met jouw passie een fijn inkomen verdient, en zorgen we ervoor dat jij veel meer rust ervaart rondom je marketing. Samen gaan we 3 maanden aan de slag en zetten we een stevig fundament neer voor je bedrijf, en leer ik je hoe jij met de juiste strategie, consistent de leukste klanten aantrekt, op een manier die bij jou past. 

Na dit traject heb jij:

 • Focus en flowsuper helder wat je te doen staat, wanneer en waarom. Weg met die wir war aan ideeën, maar rust, helderheid, structuur en een duidelijk plan. 

 

 • Een stevig fundament en positionering die bij jou past. We staan stil bij wie jij bent, en waar jij voor staat. We scherpen aan, we kijken naar wat jou écht uniek maakt, zodat jouw missie volledig tot zijn recht komt.

 

 • Je weet precies wat jouw toegevoegde waarde is, jouw unieke WHY, en hoe je dit de juiste woorden geeft waarmee jij echt verbinding maakt met je klant.

 

 • Super scherp wie jouw doelgroep is, jouw ideale klant, en hoe je die op een authentieke manier aantrekt. Zodat klanten JA tegen jou zeggen nog voordat jij een aanbod doet.

 

 • Een converterende website die niet alleen mooi is, maar ook echt klanten oplevert. Ik leer je hoe jij jouw  website (en salespages) slim en efficiënt inricht. Nb., ik leer je niet hoe je technisch een website bouwt.

 

 • Een strategisch productaanbod (incl. gratis weggever), die 100% aansluit bij wat jij het allerliefste doet. Jij weet precies welke prijzen jij voor jouw dienst kan vragen.

 

 • Een ingerichte salesfunnel (online klantreis). Ik leer je hoe jij jouw klantreis inricht, en hoe je een salesfunnel maakt, die consistent klanten oplevert, op een manier die bij je past. 

 

 • Succes op social media. Ik help je online zichtbaar te zijn op jouw unieke manier. Je krijgt hulp bij je content creatie, en ik leer je hoe je van volgers betalende klanten maakt. Met jouw unieke boodschap, zonder pusherig te zijn, zonder poespas en zonder het schaamrood op je kaken. 

 

 • Gratis weggever. Voor veel ondernemers is een gratis weggever een goed idee. Ik leer je hoe je een gratis weggever maakt en hoe jij hiermee jouw ideale klant aantrekt.

 

 • Doelen en plan van aanpak. Ik leer je alle bewezen marketing strategieën waarmee jij een vliegende start maakt met je bedrijf en succesvol doorgroeit, op een manier die bij jou past.

 

 • Ik leer je alles over het voeren van een goed sales gesprek. Ik leer je om authentiek te verkopen, zonder dat je pusherig bent, zodat jij echt verbinding maakt met je klant.

 

 • Je laat je niet langer tegenhouden door belemmerende overtuigingen, en laat je niet langer gek maken door wat anderen doen, maar je kan vanuit gevoel en vertrouwen nieuwe keuzes maken.

 

 • Werk jij efficiënt en ervaar jij veel meer rust. We zorgen voor de juiste automatisering, en je voelt je productief, zodat jij alle tijd die jij aan je bedrijf besteed ook echt klanten aan gaat trekken. En jij naast je bedrijf voldoende tijd over houdt voor je gezin.

 

 •  Je staat er niet alleen voor, ik help je, om echt te DOEN wat jij het liefste doet. Je voelt je meer in regie, en ervaart meer rust, meer plezier, vertrouwen en meer focus.

Hoe werken we samen?

vliegende start

We starten met een persoonlijke 2 uur durende kick off, 1 op 1 (online, of op locatie). We maken letterlijk een vliegende start en gaan o.a. aan de slag met je WHY, doelgroep en productaanbod. Ter voorbereiding ontvang je een werkboek met opdrachten, waar ik je uitgebreid feedback op geef. 

3 maanden 1 op 1 coaching

6 x een uitgebreide online 1 op 1 coach call van 1 uur. Zo zorgen we samen voor de juiste focus, en hou ik je (liefdevol) bij de les. Je krijgt ook toegang tot mijn gratis masterclasses

Ik leer je hoe jij een stevig fundament bouwt, op jouw unieke manier, en samen implementeren we de strategie voor je bedrijf.

persoonlijk feedback op al je vragen

Tijdens onze samenwerking mag je mij altijd mailen met al je vragen, en geef ik je persoonlijk feedback op social media content, website teksten, doelgroep, productaanbod etc.

Elke week krijg jij toegang tot alle praktische informatie/ handleiding, inclusief ‘how-to’s’ over hoe jij een succesvol eigen bedrijf neerzet: ideale klant modellen, productaanbod, klantreis, website templates, sales templates, hoe jij een strategisch plan maakt, en nog heel veel meer… Je houdt onbeperkt toegang tot deze informatie, zodat je alles in je eigen tempo kan doornemen.

Investering

Investering € 1599 excl. btw (btw is aftrekbaar en krijg je dus terug). We werken 3 maanden intensief samen. Al mijn kennis en ervaring deel ik met je, zodat jij vanuit rust en vertrouwen kunt ondernemen, met impact én omzet. 

Na afloop van dit programma onderneem jij vanuit de juiste focus, mindset en met alle bewezen marketing strategieën in handen. Zodat jij consistent de leukste klanten aantrekt, en jouw bedrijf succesvol doorgroeit, op een manier die bij jou past.

Met wie werk ik?

Dit programma is speciaal voor ondernemers die succesvol hun bedrijf willen starten en met een stevige fundering het verschil willen maken. Op een manier die helemaal bij je past. Het Vliegende Start programma is voor dienstverlenende kennisondernemers, coaches, trainers, VA’s en online marketeers. Maar ook voor ondernemer die een fysiek product verkopen, of eigenaar zijn van een webshop.

Dit programma is voor jou als:

–        Jij bent (of voelt je) startend ondernemer. Jij bent recent je eigen bedrijf gestart. Je staat ingeschreven bij de Kvk, of staat op het punt om dat te doen. Je voelt welke richting je op wilt, maar je mist focus.

–        Misschien bestaat je bedrijf al iets langer, maar lukt het je niet om consistent klanten aan je te binden en boven de € 1000 omzet per maand uit te komen.

–       Je hebt behoefte aan een duidelijk plan, niet langer aanmodderen, maar helderheidklanten, omzet en rust in je hoofd

–        Je bent ambitieus, nieuwsgierig, energiek en een aanpakker die bereid is te experimenteren. 

–        En je bent bereid tijd, energie, geld en aandacht in jezelf te investeren. 

Je hebt behoefte aan iemand die je kan spiegelen en inspireren, 1-op-1 verdieping en begeleiding van iemand met een grote marketing knobbel, waarmee je hands-on aan de slag gaat. 

Zodat jij je coaching investering in no-time hebt terug verdiend.

Denk jij als je bovenstaande leest, YES, dit ben ik? Dan ben jij klaar voor het Vliegende Start programma.

En anders, neem gerust contact met me op, dan overleggen we samen of het programma bij je past.

Hoi, ik ben Nanda Willekes, en het is mijn missie om ondernemers (dienstverleners) te helpen bij het succesvol starten van hun bedrijf, zodat zij de leukste klanten aantrekken, op een manier die bij hen past.

Ik beklom de carrière ladder volgens het boekje, ik sta officieel als online marketeer geregistreerd aan Beeckestijn Business School en heb mijn kennis bij de mooiste bedrijven in de praktijk gebracht. Ik heb veel gereisd en een enorm netwerk opgebouwd. In mijn laatste baan werkte ik voor de Britse overheid, maar na afloop stelde ik mijzelf de vraag: wat wil ik écht…? 

Ik merkte dat ik een kriebel voelde, om zelfstandig aan de slag te gaan. En ondanks dat ik vroeger altijd riep ‘een eigen bedrijf is niets voor mij’, was mijn drive zo sterk, en heb ik mijn intuïtie gevolgd, wat gemaakt heeft dat ik sta waar ik nu sta. Ik voel mij dankbaar en trots dat ik zoveel mooie ondernemers mag helpen bij het verwezenlijken van hun droom. 

Ik leer je succesvol ondernemen, vanuit de juiste focus, mindset en met de juiste (bewezen) sales & marketing strategieën, die nodig zijn voor een succesvol eigen bedrijf. Zodat jij vol vertrouwen kan ondernemen, vanuit passie, met impact én omzet.  Want dat gun ik je!

ervaringen

"Ik heb de samenwerking met Nanda als heel bijzonder ervaren. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze plannen en ideeën en daarbij heeft ze mij het hemd van het lijf gevraagd, waardoor niet alleen zij, maar ook ik een helder beeld kreeg van waar ik met mijn bedrijf precies voor sta. Nanda is heel enthousiast, pragmatisch en resultaatgericht, een goede vragensteller, voelt intuïtief goed aan wat nodig is, brengt makkelijk structuur en duidelijkheid in de plannen en ideeën. Heel fijn om iemand naast je te hebben die orde in de chaos brengt en je stimuleert om de juiste stappen te zetten, richting groei en verandering in mijn bedrijf."
Marjo Klaver WaterWerk Training & Coaching
"Nanda straalt zoveel energie en positiviteit uit dat je meteen geïnspireerd raakt om aan de slag te gaan met haar tips. Ze luistert naar je en zoekt naar ideeën en toepassingen die bij jou als persoon passen. Dat is heel fijn. Verder bouwt ze rust in. Als in mijn hoofd de chaos overheerst zegt ze: niet alles tegelijk, stap voor stap. Zo krijg je het overzicht terug en weet je waar te beginnen. Mocht je nog twijfelen of je met Nanda wilt samenwerken: niet doen! Ze is een aanwinst, voor jou als persoon en voor je bedrijf."

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.