Online training Power Copy

Wil jij dat jouw zichtbaarheid meer oplevert? Heb jij een prachtige missie, maar lukt het je niet de vertaalslag te maken naar je marketing en je content? En wil jij klanten raken met jouw boodschap?  

In mijn online training Power Copy help ik je. 

Tijdens deze online training leer ik je hoe jij sterke content schrijft, die overduidelijk JIJ is. Waarmee jij opvalt in de massa, mensen meeneemt in jouw verhaal, en koopbereidheid creëert, zonder pusherig te zijn. 

Donderdag 14 april. Van 09.30 tot 11.30 uur. € 29 ex btw

Grote kans, dat als ik je 1 op 1 spreek, dat je heel uitgesproken bent. Over waar je voor staat. En in gelooft. Maar zodra het op papier moet komen te staan, dan blokkeer je. En je bent wel zichtbaar, je deelt van alles, maar echt een strategie zit er niet echt achter.

En het lijkt soms the holy grail. Wees zo veel mogelijk online. Laat zien waar je mee bezig bent. Maar top of mind blijven bij jouw klant draait om iets heel anders. Dat zit ‘m in consistentie, in je boodschap. Krachtige content. Wat langer blijft hangen. Aanzet tot denken. En nieuwsgierig maakt. Naar meer. Van jou.

Ik geloof in intuïtief schrijven. Vanuit urgentie. Overtuigend schrijven. Niet te algemeen. Maak het maar specifiek. Power Copy noem ik dat. Zodat jouw zichtbaarheid meer gaat opleveren. In reacties, volgers, mooie gesprekken en natuurlijk klanten.

In deze online training leer ik jou:

  • Hoe jij een sterke post schrijft. Die raakt. Binnenkomt. Tot nadenken zet. En overduidelijk van JOU is. 
 
  • Hoe jij klanten meeneemt in jouw verhaal, hoe je zorgt voor een logische opbouw in je content en koopbereidheid creëert, zonder pusherig te zijn. 
 
  • Hoe jij eenvoudig een contentplanning maakt die rust en overzicht geeft, en jij consistentie kan aanbrengen in je zichtbaarheid en in je boodschap
 
  • En ik geef je tips, handvatten en inzichten die je helpen bij het schrijven van je content, en jij vol inspiratie verder kan.

 

  • En voorafgaand aan de training mag je een post aan mij doorsturen waar ik tijdens de training gericht feedback op geef. Zo maak je direct de praktische vertaalslag naar de praktijk.

even praktisch

live online training

De training is live online te volgen via Zoom. Na afloop ontvang je een replay.

Voorafgaand aan de training ontvang je een persoonlijke link zodat je op de dag zelf direct live kan deelnemen.

De training is interactief en er is volop gelegenheid om je persoonlijke vragen aan mij te stellen.

Wanneer

De training is op donderdag 14 april 09.30 tot 11.30 uur.

Investering

De investering in deze online training is € 29 (excl. btw )

 

ervaringen

"Ik heb de samenwerking met Nanda als heel bijzonder ervaren. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze plannen en ideeën en daarbij heeft ze mij het hemd van het lijf gevraagd, waardoor niet alleen zij, maar ook ik een helder beeld kreeg van waar ik met mijn bedrijf precies voor sta. Nanda is heel enthousiast, pragmatisch en resultaatgericht, een goede vragensteller, voelt intuïtief goed aan wat nodig is, brengt makkelijk structuur en duidelijkheid in de plannen en ideeën. Heel fijn om iemand naast je te hebben die orde in de chaos brengt en je stimuleert om de juiste stappen te zetten, richting groei en verandering in mijn bedrijf."
Marjo Klaver
"De laatste maanden stroomt en flowt het in mijn bedrijf, dat wil ik continueren, en ik voelde dat ik mijzelf daarom nog krachtiger wilde neerzetten als expert in wat ik doe. Dat vraagt van mij dat ik ondanks alle drukte, evengoed zichtbaar ben op een manier die bij mij past. En waar anderen op resoneren. Bij Nanda ben ik daarvoor aan het juiste adres. We hebben elkaar al vaker hierover gesproken. En met haar voel ik altijd een super fijne match. Het mooie was dat we tijdens de workshop met een kleine club ondernemers waren. Hierdoor was er alle tijd voor mij persoonlijk. Voor mijn boodschap en wat ik uitdraag en mag gaan uitdragen. Maar ook de interactie was heel fijn, iedereen kon ook aangeven hoe het op haar overkwam. Of wat er nog miste. Kortom deze dag bracht me hele waardevolle feedback. Een praktische, heldere dag met enorm veel eyeopeners. Ik bleef schrijven, er kwam allerlei inspiratie los. Hoe wil ik gezien worden en welke invloed wil ik graag uitoefenen? Ik ben lekker op weg en hier en daar mag ik mijn boodschap verder aanscherpen, omdat ik echt het verschil kan maken voor mijn klanten. En ik nu weet waar mijn kracht ligt. En dit mag ik nog meer uitdragen.

Ik meld mij aan!

Wil je je direct aanmelden, of heb je nog een vraag die je graag wil stellen?

Stuur me een berichtje!