SPEAK UP SESSIE

‘Het komt nu veel meer tot z’n recht wat ik wil vertellen. Zo blij mee’.

Jij voelt dat je zoveel meer te vertellen hebt dan je nu doet. Maar ja, waar sta je dan precies voor? Wat onderscheidt jou van de rest? En als je dat al weet, hoe vang je dat dan in de juiste woorden? 

In mijn Speak Up Sessie help ik je. Geen heel traject, maar na 4 uur met een sterk verhaal, de juiste focus, en direct toepasbare tips & adviezen (up & running…) de deur weer uit. 

Jij hebt een missie, jij bent ontzettend goed in wat je doet. Maar jezelf in de spotlights zetten, en dat verhaal wat je wil over brengen, daar loop je compleet op vast. Je loopt rond met de vraag: wat is nu precies mijn boodschap? En hoe breng ik dat over op mijn manier? 

En je bent wel zichtbaar, maar voor je gevoel doe je maar wat. Het kost je veel te veel tijd, en het levert je veel te weinig op.

Je voelt dat er zoveel meer in je zit.

En misschien voel je je wel één van de massa, terwijl je weet dat je dat niet bent…

'WAUW! MET MINDER WOORDEN, ZEG IK NU ZOVEEL MEER...'

IT'S TIME TO SPEAK UP!

Na mijn Speak Up sessie heb jij eindelijk antwoord op die grote vraag wat jou precies onderscheidt van de rest. Samen gaan we jouw kern vatten, zodat jij helder hebt waar jij voor staat, en hoe je de dit de juiste woorden geeft op je website, salespages, social media etc.. 

Hoe werken we samen?

Speak UP sessie

Samen gaan we 4 uur lang aan de slag, op locatie in Alkmaar.

Deze Speak Up Sessie is voor jou als jij op je gevoel durft te vertrouwen en wil gaan staan voor waar je in gelooft. Je zoekt iemand die kort met je meeloopt en zorgt voor scherpte, helderheid en verdieping.

Wanneer

We plannen de Speak Up Sessie obv onze beide agenda’s.

Investering

De investering in een Speak Up Sessie: 

€ 399 excl btw. 

Inclusief voorbereidend werkboek en uitgebreide lunch tijdens de sessie. 

Na afloop ontvang je een Power Copy hand-out mee naar huis, die je als naslagwerk kan gebruiken in je zichtbaarheid.

 

zorg dat je écht gezien wordt

ervaringen

"Het komt nu zoveel meer tot z'n recht wat ik wil vertellen. Zo blij mee!'

"Ik ben mij nu bewust van de woorden die ik gebruik, en hoeveel invloed die hebben op het type klant die ik aantrek. Ik deed altijd maar wat, ik dacht er niet eens over na. Ik ben mij nu bewust voor wie ik schrijf en hoe ik die persoon aanschrijf zodat mijn boodschap raakt. Inspiratie komt ook veel makkelijker tot me. Bepaalde (kern)woorden heb ik scherp voor mezelf, en ik merk dat mensen steeds meer bewust daarom voor mij kiezen. Waardoor ik nu steeds meer doe wat ik echt leuk vind!"
"Ik ging naar huis met een strategisch contentplan voor meer dan 3 maanden."

Ik had genoeg ideeën om content over te schrijven, een goede post schrijven was mij ook niet onbekend, wel zocht ik hulp om al deze ideeën te vertalen naar waardevolle content waarmee ik positie inneem op het vlak waar ik om bekend wil staan. Nanda heeft mij geholpen om alle ideeen te vertalen, de rode draad beet te pakken en alles in lijn te brengen met mijn visie. Zodat mijn content krachtig, eigen en helder is. Nanda weet snel tot de kern te komen, helpt je structuur aan te brengen. en aan het einde van de middag had ik een strategisch contentplan voor de komende 3 maanden.

Neem contact op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Neem dan contact op via mijn contactformulier en ik neem binnen 24 uur contact met je op!