SPEAK UP SESSIE

Je bent klaar met zichtbaar ‘moeten’ zijn. Jij wilt nu écht gezien worden! Er is zoveel waar je in gelooft, of juist niet in gelooft. Jouw boodschap, jouw visie, is zoveel groter als je nu laat zien.  Wat veel te belangrijk is, om te verstoppen achter een gelikte contentkalender of allerlei gekke marketing trucjes…

DARE TO SPEAK

Jij hebt een visie, jij gelooft ergens in. Alleen bij die grotere boodschap kom je maar lastig. De juiste woorden komen maar niet. De huidige woorden op je website en je posts zijn het nèt niet. Of helemaal niet. Het is gekopieerd misschien wel, deels, van een ander. Of braaf volgens een template-tje. Ze voelen flauw, veilig en grijs. Terwijl je in het dagelijks leven helemaal niet zo bent! Jij bent verre van flauw. Verre van grijs. Echt niet altijd zo politiek correct. Maar toch zie je daar online weinig van terug. Je voelt je één van de massa, terwijl je weet dat je dat écht niet bent. 

“Waar ben JIJ gebleven in dit hele verhaal?” 

Je bent meegezogen in wat er geroepen wordt. Wat goed werkt om succesvol te zijn als ondernemer. Maar het klopt niet voor je. Het is niet jouw geluid. Je hebt maar een stukje van jezelf laten zien. Terwijl je echt wel een eigen mening hebt… 

Er zit méér, jouw verhaal is groter! Het moet eruit! Succesvol kun je alleen zijn als je je eigen pad volgt en gaat staan voor wie je werkelijk bent.

ZORG DAT JE ÉCHT GEZIEN WORDT

Positionering, marketing, content. Het draait allemaal om woorden. De juiste woorden. Die raken, verbinden, die aanzetten tot denken. Dan val je op!

Ik geloof niet in ‘lege’ content, tips die iedereen al weet, of gekke kortingen waarmee jij jezelf in de uitverkoop gooit. Ik geloof niet in iedere dag zichtbaar ‘moeten’ zijn en je volgers en klanten overtuigen met de zoveelste bonus. 

Snap ik nooit zo goed. Onderscheid je jezelf ook niet mee.

Aandacht, dat is wat je nodig hebt. Alles begint met een goed verhaal. Jouw waarheid. In jouw woorden! Throw it out there! Het mag gehoord worden. Punt.

En ja, dit vraagt iets anders van je dan alleen maar strategie (heb je ook nodig trouwens…). Het vraagt om visie, creativiteit, lef, vernieuwing en een paar ‘stoute schoenen’.

Eigenheid wil ik zien. 

No more copy cats

You are way better that that… en you know it. 

TIME TO SPEAK UP!

Tijdens mijn Speak Up Sessie ben ik jouw spiegel, jouw schop onder de kont en jouw woordenvanger. Samen leggen we jouw verhaal op tafel. We gaan deep down, tot we niet dieper kunnen. En we gaan DOEN. We scherpen jouw positionering en website teksten aan, en ik leer je hoe je intuïtief content schrijft, zodat jij vol het podium kan pakken, en anderen wakker kan schudden. En jij top of mind bent, en blijft. Ook als je even niet zichtbaar bent.

Hoe werken we samen?

Speak UP sessie

Samen gaan we 4 uur lang aan de slag. Op locatie in de natuur, op het strand, of in Alkmaar. We scherpen je positionering en je content aan, en ik leer je hoe je intuïtief content schrijft die echt binnenkomt, zodat klanten in rijen voor je deur staan…

Wanneer

We plannen de Speak Up Sessie obv onze beide agenda’s.

Investering

De investering in een Speak Up Sessie is € 399 excl. btw.

ervaringen

"Ik heb de samenwerking met Nanda als heel bijzonder ervaren. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze plannen en ideeën en daarbij heeft ze mij het hemd van het lijf gevraagd, waardoor niet alleen zij, maar ook ik een helder beeld kreeg van waar ik met mijn bedrijf precies voor sta.

Nanda is heel enthousiast, pragmatisch en resultaatgericht, een goede vragensteller, voelt intuïtief goed aan wat nodig is, brengt makkelijk structuur en duidelijkheid in de plannen en ideeën. Heel fijn om iemand naast je te hebben die orde in de chaos brengt en je stimuleert om de juiste stappen te zetten richting duurzame groei en verandering in mijn bedrijf".
"Ik had al best wat kaas gegeten van marketing concepten (vond ik zelf) voordat ik met Nanda aan de slag ging. Toch was de volgorde, de prioritering en mijn commerciële houding best een uitdaging. Ik had al heel snel het gevoel dat ik aan het pushen was en daar ben ik behoorlijk allergisch voor. Ook als anderen dat bij mij doen. Je kan wel dingen weten, of kennis hebben, maar het toepassen is toch een ander verhaal. Dus op zoek naar een coach.

Het traject bij Nanda heeft me rust gegeven rondom mijn marketing. Ik weet nu wat ik wanneer wil doen en welke prioriteiten ik wil stellen als het druk is. Dat geeft echt rust. Ook heb ik overzicht gekregen van de hele klantreis. Ik weet wat de verschillende stappen zijn vanaf het moment dat iemand mij voor het eerst leert kennen, totdat zij vaste klant is in mijn community. Mijn belangrijkste learning gaat over het verschil tussen pushen en gunnen; als ik vanuit een liefdevolle intentie mijn lead iets gun, mag ik daarover met al mijn enthousiasme vertellen.

Nanda is een bron van kennis. Ze weet met veel voorbeelden duidelijk te maken wat werkt en waarom het werkt. Ze heeft met haar inzicht in de leefwereld van de klant, mij geleerd welke stappen er nodig zijn voor een klant voordat hij of zij ja kan zeggen. Ze brengt ook steeds haar eigen ervaring in, wat ik als prettig heb ervaren. Tot slot vond ik het fijn dat er ruimte was in de ‘regels van het spel’ om te voelen wat voor mij werkt. Daardoor kon ik benutten wat bewezen werkt, zonder dat het een keurslijf werd
."

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.