SPEAK UP SESSIE

Je kan het heel goed vertellen, 1 op 1, wat je wil in je bedrijf. Wat je belangrijk vind. Maar het daadwerkelijk op papier krijgen van de juiste woorden, en het gevoel wat je wil overbrengen, daar loop je op vast.

Tijdens mijn Speak Up sessie duiken we in jouw verhaal en maken die vertaalslag naar je positionering, je marketing en je content. Zodat jij opvalt en écht gezien wordt, als die expert die je bent. Ik ga je helpen.

Jij hebt een missie, jij gelooft ergens in. Maar jezelf in de spotlights zetten, dat is andere koek. Je loopt rond met de vraag: wat is nu precies mijn boodschap? En hoe breng ik dat over op mijn manier?

Je wil dat je content iets oproept. Een gevoel. Emotie. Essentie. Jij wil niet zo’n tekst die iedereen al heeft. Jij wil dat jouw boodschap raakt. Triggert. In beweging zet. 

En je bent wel zichtbaar, misschien niet altijd even consistent, maar toch. Voor je gevoel doe je maar wat. Het is veilig. Je twijfelt. Stelt uit. En heel eerlijk, het kost je veel te veel tijd en levert (veel) te weinig op. 

Je voelt dat er zoveel meer in je zit. En misschien voel je je wel één van de massa, terwijl je weet dat je dat niet bent…

DARE TO SPEAK

Positionering, marketing, content. Het draait om woorden. Die voelbaar zijn, en verbinden met de juiste mensen.

Bij mij vind je geen e-books. Funnels. En gratis weggevers. 

De kracht van woorden. De kracht van eenvoud. Daar geloof ik in. Power Copy, how i call it.

Visie. Vernieuwing. Eigenheid. Dat wil ik zien.

‘Wauw! Met zoveel minder woorden, zeg ik nu zoveel meer.’

In mijn Speak Up Sessie laat ik je zien hoe jij jezelf ijzersterk positioneert, eruit springt en écht gezien wordt, en jouw bedrijf nog meer JIJ wordt.

TIME TO SPEAK UP!

Tijdens mijn Speak Up Sessie gaan we jouw kern vatten. Wie ben jij. Waar sta jij voor. Je gaat je boodschap op een dieper niveau doorvoelen in jezelf, en we maken die vertaalslag, praktisch, naar jouw bedrijf. Ik leer je hoe je krachtige content schrijft, die raakt. Binnenkomt. Nieuwsgierig maakt. En in beweging zet. Naar meer. Van jou.

Hoe werken we samen?

Speak UP sessie

Samen gaan we – in overleg te bepalen – 2 of 4 uur lang aan de slag. Op locatie in Alkmaar. 

Deze Speak Up Sessie is voor jou als jij op je gevoel durft te vertrouwen en wil gaan staan voor waar je in gelooft. Je zoekt iemand die kort met je meeloopt en zorgt voor scherpte, helderheid en verdieping.

Wanneer

We plannen de Speak Up Sessie obv onze beide agenda’s.

Investering

De investering in een Speak Up Sessie: 

2 uur: € 199 excl. btw

4 uur: € 399 excl btw (incl. lunch tijdens de sessie)

Inclusief voorbereidend werkboek.

zorg dat je écht gezien wordt

ervaringen

"Ik heb de samenwerking met Nanda als heel bijzonder ervaren. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze plannen en ideeën en daarbij heeft ze mij het hemd van het lijf gevraagd, waardoor niet alleen zij, maar ook ik een helder beeld kreeg van waar ik met mijn bedrijf precies voor sta.

Nanda is heel enthousiast, pragmatisch en resultaatgericht, een goede vragensteller, voelt intuïtief goed aan wat nodig is, brengt makkelijk structuur en duidelijkheid in de plannen en ideeën. Heel fijn om iemand naast je te hebben die orde in de chaos brengt en je stimuleert om de juiste stappen te zetten richting duurzame groei en verandering in mijn bedrijf".
"Ik had al best wat kaas gegeten van marketing concepten (vond ik zelf) voordat ik met Nanda aan de slag ging. Toch was de volgorde, de prioritering en mijn commerciële houding best een uitdaging. Ik had al heel snel het gevoel dat ik aan het pushen was en daar ben ik behoorlijk allergisch voor. Ook als anderen dat bij mij doen. Je kan wel dingen weten, of kennis hebben, maar het toepassen is toch een ander verhaal. Dus op zoek naar een coach.

Het traject bij Nanda heeft me rust gegeven rondom mijn marketing. Ik weet nu wat ik wanneer wil doen en welke prioriteiten ik wil stellen als het druk is. Dat geeft echt rust. Ook heb ik overzicht gekregen van de hele klantreis. Ik weet wat de verschillende stappen zijn vanaf het moment dat iemand mij voor het eerst leert kennen, totdat zij vaste klant is in mijn community. Mijn belangrijkste learning gaat over het verschil tussen pushen en gunnen; als ik vanuit een liefdevolle intentie mijn lead iets gun, mag ik daarover met al mijn enthousiasme vertellen. Al tijdens het traject kon ik mijn meest complete programma starten met maar liefst 6 deelnemers.

Nanda is een bron van kennis. Ze weet met veel voorbeelden duidelijk te maken wat werkt en waarom het werkt. Ze heeft met haar inzicht in de leefwereld van de klant, mij geleerd welke stappen er nodig zijn voor een klant voordat hij of zij ja kan zeggen. Ze brengt ook steeds haar eigen ervaring in, wat ik als prettig heb ervaren. Tot slot vond ik het fijn dat er ruimte was in de ‘regels van het spel’ om te voelen wat voor mij werkt. Daardoor kon ik benutten wat bewezen werkt, zonder dat het een keurslijf werd
."

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.