SPEAK UP SESSIE

Jij voelt aan alles dat je zoveel te vertellen hebt, maar het lukt je niet om dit te vertalen naar je marketing en je content. Je blijft maar zoeken naar dat hogere haakje en de juiste woorden komen maar niet. 

Jij wil jezelf laten zien, zoals jij echt bent. In mijn Speak Up sessie help ik je. Samen we gaan jouw kern vatten en scherpen we jouw positionering en boodschap aan, zodat jij rust, helderheid en stevigheid ervaart en klanten aantrekt op een manier die bij jou past. 

Jij hebt een missie, jij gelooft ergens in, maar het lukt je maar niet de juiste woorden te vinden. Het voelt als puzzelstukjes in je hoofd, je blijft maar malen, en je loopt rond met de vraag: wat is nu precies mijn boodschap en hoe breng ik die over op mijn manier?

Voor je gevoel doe je maar wat. Je twijfelt aan jezelf en de huidige teksten op je website en je posts zijn het nèt niet. Heb je ze geschreven misschien wel, omdat je gehoord hebt dat ze goed ‘werken’. 

Het voelt allemaal nog vaak als een ‘moetje’, je mist vooral die eigenheid, en misschien voel je je wel één van de massa, terwijl je weet dat je dat niet bent.

DARE TO SPEAK

 Positionering, marketing, content. Het draait allemaal om woorden. Die voelbaar zijn, en verbinden met de juiste mensen.

Ik geloof niet in ‘lege’ content of tips die iedereen al weet. Ik geloof niet in iedere dag zichtbaar ‘moeten’ zijn en je volgers en klanten overtuigen met de zoveelste korting of bonus. Onderscheid je jezelf niet mee, en je doet jezelf ermee tekort.

Dare to Speak Up gaat over positie innemen. Zodat jouw visie en expertise volledig tot zijn recht komt. En jij focus en stevigheid ervaart, nooit meer met een mond vol tanden staan van ‘wat ga ik nu weer vertellen’, en de leukste klanten aantrekt. Zonder te schreeuwen.

TIME TO SPEAK UP!

Tijdens mijn Speak Up Sessie ben ik jouw spiegel en samen gaan we jouw kern vatten. We duiken in jouw visie en scherpen jouw positionering en boodschap aan, wat het fundament vormt voor je bedrijf, waar je alles aan op kunt hangen. We creëren helderheid in al je ideeën, zodat jij voelt dat het klopt.

Hoe werken we samen?

Speak UP sessie

Samen gaan we 2 uur lang aan de slag. Op locatie in Alkmaar. 

Deze Speak Up Sessie is voor jou als jij op je gevoel durft te vertrouwen en wil gaan staan voor waar je in gelooft. Je zoekt iemand die kort met je meeloopt en zorgt voor scherpte, helderheid en verdieping.

Wanneer

We plannen de Speak Up Sessie obv onze beide agenda’s.

Investering

De investering in een Speak Up Sessie is € 199 excl. btw.

zorg dat je écht gezien wordt

ervaringen

"Ik heb de samenwerking met Nanda als heel bijzonder ervaren. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze plannen en ideeën en daarbij heeft ze mij het hemd van het lijf gevraagd, waardoor niet alleen zij, maar ook ik een helder beeld kreeg van waar ik met mijn bedrijf precies voor sta.

Nanda is heel enthousiast, pragmatisch en resultaatgericht, een goede vragensteller, voelt intuïtief goed aan wat nodig is, brengt makkelijk structuur en duidelijkheid in de plannen en ideeën. Heel fijn om iemand naast je te hebben die orde in de chaos brengt en je stimuleert om de juiste stappen te zetten richting duurzame groei en verandering in mijn bedrijf".
"Ik had al best wat kaas gegeten van marketing concepten (vond ik zelf) voordat ik met Nanda aan de slag ging. Toch was de volgorde, de prioritering en mijn commerciële houding best een uitdaging. Ik had al heel snel het gevoel dat ik aan het pushen was en daar ben ik behoorlijk allergisch voor. Ook als anderen dat bij mij doen. Je kan wel dingen weten, of kennis hebben, maar het toepassen is toch een ander verhaal. Dus op zoek naar een coach.

Het traject bij Nanda heeft me rust gegeven rondom mijn marketing. Ik weet nu wat ik wanneer wil doen en welke prioriteiten ik wil stellen als het druk is. Dat geeft echt rust. Ook heb ik overzicht gekregen van de hele klantreis. Ik weet wat de verschillende stappen zijn vanaf het moment dat iemand mij voor het eerst leert kennen, totdat zij vaste klant is in mijn community. Mijn belangrijkste learning gaat over het verschil tussen pushen en gunnen; als ik vanuit een liefdevolle intentie mijn lead iets gun, mag ik daarover met al mijn enthousiasme vertellen.

Nanda is een bron van kennis. Ze weet met veel voorbeelden duidelijk te maken wat werkt en waarom het werkt. Ze heeft met haar inzicht in de leefwereld van de klant, mij geleerd welke stappen er nodig zijn voor een klant voordat hij of zij ja kan zeggen. Ze brengt ook steeds haar eigen ervaring in, wat ik als prettig heb ervaren. Tot slot vond ik het fijn dat er ruimte was in de ‘regels van het spel’ om te voelen wat voor mij werkt. Daardoor kon ik benutten wat bewezen werkt, zonder dat het een keurslijf werd
."

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.