SPEAK UP SESSIE

Je doet je ding. Maar ergens klopt het niet. Alsof de basis van je bedrijf niet stevig genoeg staat. De juiste woorden  missen. Het voelt te veel van de massa. Er zit zoveel meer, dat moet eruit! 

Jij wil helderheid. Jezelf uitspreken, jouw visie en verhaal mag de wereld in. Zodat je opvalt in de massa, meer diepgang en invloed ervaart en in jouw grootsheid gaat staan.

DARE TO SPEAK

Jij hebt een visie, jij gelooft ergens in. Alleen het komt er nog niet uit…

De huidige woorden op je website en je posts zijn het nèt niet. Ze voelen een beetje flauw, veilig ook. Volgens een keurig template misschien wel. Alsof er een stuk eigenheid mist.

“Waar ben JIJ gebleven in dit hele verhaal?” 

Je bent meegezogen in wat er geroepen wordt. Je laat nog maar een stukje van jezelf zien. 

Terwijl je echt wel een eigen mening hebt… 

ZORG DAT JE ÉCHT GEZIEN WORDT

Positionering, marketing, content. Het draait allemaal om woorden. Woorden die voelbaar zijn. Verbinden. Aanzetten tot actie.

Ik geloof niet in ‘lege’ content, tips die iedereen al weet, of gekke kortingen waarmee jij jezelf in de uitverkoop gooit. Ik geloof niet in iedere dag zichtbaar ‘moeten’ zijn en je volgers en klanten overtuigen met de zoveelste bonus. Onderscheid je jezelf ook niet mee.

Dare to Speak Up gaat over positie innemen. Die ruimte innemen die voor jou bedoeld is. Durven afwijken. Zodat jouw bedrijf nog meer JIJ wordt. En jouw visie volledig tot zijn recht komt. Zonder te schreeuwen.

Eigenheid wil ik zien. Jouw klant ook. No more copy cats.

You’re way better then that.

TIME TO SPEAK UP!

Tijdens mijn Speak Up Sessie ben ik jouw spiegel en laat ik jou zien wat jij zelf nog niet ziet. We duiken in jouw visie en scherpen jouw positionering en boodschap aan, wat het fundament vormt voor je bedrijf, waar je vervolgens alles aan op kunt vallen. Zodat je voelt dat het klopt.

Hoe werken we samen?

Speak UP sessie

Samen gaan we 4 uur lang aan de slag. Op locatie in Alkmaar. 

Deze Speak Up Sessie is voor jou als jij op je gevoel durft te vertrouwen en wil gaan staan voor waar je in gelooft. Feel the fear and do it anyway is op jou van toepassing. Je zoekt iemand die kort met je meeloopt en zorgt voor scherpte, helderheid en verdieping.

Wanneer

We plannen de Speak Up Sessie obv onze beide agenda’s.

Investering

De investering in een Speak Up Sessie is € 399 excl. btw.

ervaringen

"Ik heb de samenwerking met Nanda als heel bijzonder ervaren. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze plannen en ideeën en daarbij heeft ze mij het hemd van het lijf gevraagd, waardoor niet alleen zij, maar ook ik een helder beeld kreeg van waar ik met mijn bedrijf precies voor sta.

Nanda is heel enthousiast, pragmatisch en resultaatgericht, een goede vragensteller, voelt intuïtief goed aan wat nodig is, brengt makkelijk structuur en duidelijkheid in de plannen en ideeën. Heel fijn om iemand naast je te hebben die orde in de chaos brengt en je stimuleert om de juiste stappen te zetten richting duurzame groei en verandering in mijn bedrijf".
"Ik had al best wat kaas gegeten van marketing concepten (vond ik zelf) voordat ik met Nanda aan de slag ging. Toch was de volgorde, de prioritering en mijn commerciële houding best een uitdaging. Ik had al heel snel het gevoel dat ik aan het pushen was en daar ben ik behoorlijk allergisch voor. Ook als anderen dat bij mij doen. Je kan wel dingen weten, of kennis hebben, maar het toepassen is toch een ander verhaal. Dus op zoek naar een coach.

Het traject bij Nanda heeft me rust gegeven rondom mijn marketing. Ik weet nu wat ik wanneer wil doen en welke prioriteiten ik wil stellen als het druk is. Dat geeft echt rust. Ook heb ik overzicht gekregen van de hele klantreis. Ik weet wat de verschillende stappen zijn vanaf het moment dat iemand mij voor het eerst leert kennen, totdat zij vaste klant is in mijn community. Mijn belangrijkste learning gaat over het verschil tussen pushen en gunnen; als ik vanuit een liefdevolle intentie mijn lead iets gun, mag ik daarover met al mijn enthousiasme vertellen.

Nanda is een bron van kennis. Ze weet met veel voorbeelden duidelijk te maken wat werkt en waarom het werkt. Ze heeft met haar inzicht in de leefwereld van de klant, mij geleerd welke stappen er nodig zijn voor een klant voordat hij of zij ja kan zeggen. Ze brengt ook steeds haar eigen ervaring in, wat ik als prettig heb ervaren. Tot slot vond ik het fijn dat er ruimte was in de ‘regels van het spel’ om te voelen wat voor mij werkt. Daardoor kon ik benutten wat bewezen werkt, zonder dat het een keurslijf werd
."

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.