1:1 Sessie

Jij voelt die potentie die in jou zit, dat jij zoveel meer te doen en te vertellen hebt als jij nu doet. Maar je mist scherpte, helderheid, de essentie. 

Deze sessie gaat over het bekrachtigen van wat jij al wel voelt, maar nog geen woorden heeft. 

Die visie in jou die ontrafeld wil worden, die richting die jij voelt of dat nieuwe aanbod wat nog niet concreet is. We vangen het. Vertalen het. Tastbaar en concreet, richtinggevend aan jouw pad. Op een manier die verder rijkt als jij nu kan zien. 

3 uur lang, live, op een prachtige plek.

Voor scherpte, helderheid, stevigheid en hernieuwde focus.

1:1 Sessie

We tunen in op jouw vraag en verhaal. Wat wil zich in jou ontvouwen. 

Voor jou als jij op je gevoel durft te vertrouwen en wil gaan staan voor waar je in gelooft. Je zoekt iemand die kort met je meeloopt en zorgt voor scherpte, helderheid en verdieping.

3 uur lang, live op locatie. 

Kan evt. ook online. 

Ter voorbereiding ontvang je verdiepende vragen zodat ik alvast een beeld krijg van wie jij bent en waar jij voor staat.


Datum plannen we obv onze beide agenda’s.

Ervaringen

"Ik ben mij nu bewust van de woorden die ik gebruik, en hoeveel invloed die hebben op het type klant die ik aantrek. Ik deed altijd maar wat, ik dacht er niet eens over na. Ik ben mij nu veel meer bewust voor wie ik schrijf en hoe ik die persoon aanschrijf zodat mijn boodschap raakt. Het komt nu veel meer tot z'n recht wat ik wil vertellen, zo blij mee. Inspiratie komt ook veel makkelijker tot me. Bepaalde (kern)woorden heb ik scherp voor mezelf en met een flinke dosis inspiratie, rake woorden, zinnen en oneliners ging ik naar huis. Ik merk dat mensen steeds meer bewust daarom voor mij kiezen. Waardoor ik nu steeds meer doe wat ik echt leuk vind!"

Janne Dekker Fotografie
"Ik had genoeg ideeën om content over te schrijven, een goede post schrijven was mij ook niet onbekend, wel zocht ik hulp om al deze ideeën te vertalen naar waardevolle content waarmee ik positie inneem op het vlak waar ik om bekend wil staan. Nanda heeft mij geholpen om alle ideeën te vertalen, de rode draad beet te pakken en alles in lijn te brengen met mijn visie. Zodat mijn content krachtig, eigen en helder is. Nanda weet snel tot de kern te komen, helpt je structuur aan te brengen. en met een flinke dosis inspiratie en rake content ging ik naar huis".

Mariella Vink Leiderschapscoach

Vangt pure essentie. Helpt visionairs aan woorden die reflecteren wie jij ten diepste bent. 

Messaging & positionering.