Speak Up Sessie

Jij voelt aan alles dat je zoveel meer te vertellen hebt, maar die woorden…

1 op 1 sessie, 3 uur op locatie, deep dive in jouw verhaal. 

Na afloop van deze sessie heb jij krachtige woorden, zinnen en oneliners in handen die lading geven aan jouw passie, bevlogenheid en alles wat jij te brengen hebt.

Voor scherpte, helderheid, stevigheid en hernieuwde focus.

Speak Up Sessie

Een Speak Up Sessie is 1 op 1, 3 uur op locatie in Alkmaar.

Een Speak Up Sessie kan eventueel ook online.

Deze sessie is voor jou als jij op je gevoel durft te vertrouwen en wil gaan staan voor waar je in gelooft. Je zoekt iemand die kort met je meeloopt en zorgt voor scherpte, helderheid en verdieping.

Wanneer

We plannen de Speak Up Sessie obv onze beide agenda’s.

Investering

De investering in een Speak Up Sessie is € 399 excl btw

Je mag ook in 2 termijnen van € 199,50 betalen.

Ter voorbereiding op de sessie ontvang je verdiepende vragen zodat ik alvast een beeld krijg van wie jij bent en waar jij voor staat.

 

Ervaringen

"Ik ben mij nu bewust van de woorden die ik gebruik, en hoeveel invloed die hebben op het type klant die ik aantrek. Ik deed altijd maar wat, ik dacht er niet eens over na. Ik ben mij nu veel meer bewust voor wie ik schrijf en hoe ik die persoon aanschrijf zodat mijn boodschap raakt. Het komt nu veel meer tot z'n recht wat ik wil vertellen, zo blij mee. Inspiratie komt ook veel makkelijker tot me. Bepaalde (kern)woorden heb ik scherp voor mezelf en met een flinke dosis inspiratie, rake woorden, zinnen en oneliners ging ik naar huis. Ik merk dat mensen steeds meer bewust daarom voor mij kiezen. Waardoor ik nu steeds meer doe wat ik echt leuk vind!"
"Ik had genoeg ideeën om content over te schrijven, een goede post schrijven was mij ook niet onbekend, wel zocht ik hulp om al deze ideeën te vertalen naar waardevolle content waarmee ik positie inneem op het vlak waar ik om bekend wil staan. Nanda heeft mij geholpen om alle ideeën te vertalen, de rode draad beet te pakken en alles in lijn te brengen met mijn visie. Zodat mijn content krachtig, eigen en helder is. Nanda weet snel tot de kern te komen, helpt je structuur aan te brengen. en met een flinke dosis inspiratie en rake content ging ik naar huis".

Dare to Speak Up

Positioneer jezelf met een eigen-wijze boodschap die opvalt in de massa.