SPEAK UP MOMENT

Ergens voel je wel, dat je veel meer te vertellen hebt.

Maar die WOORDEN!

En hoe je nou urgentie creëert.

Je hebt zoveel ideeën. Dingen die je doet, waar je passie voor hebt in je bedrijf.

Maar in je message komt het niet lekker samen.

Je schiet met losse flodders.

Mist houvast.

En het voelt verre van een rond verhaal.

In deze online sessie help ik je. En, mag je een stuk content aan mij voorleggen waar ik jou in depth feedback op geef. Hoe tof is dat.🔥

'WIL JE EVEN NAAR MN TEKST KIJKEN?'

Het eerlijke verhaal, in deze online sessie (75 minuten) leg ik niet jouw hele positionering en verhaal op tafel. Daar is meer voor nodig.

Wèl laat ik je zien welke kansen, mogelijkheden, en welke rode draad ik voor jou zie. Geef ik je direct toepasbare tips, handvatten, inzichten, tools, RAKE WOORDEN, inspiratie, hernieuwde FOCUS en HOUVAST.

Voordat wij elkaar spreken scan ik 1 website pagina en je laatste 2 social media posts. Of, als je een ander stuk content aan mij wil voorleggen (max. 350 woorden) kan dat ook.

Tijdens onze sessie duiken we hier samen diep op in. Vraag ik je de hemd van het lijf, en mag jij al jouw vragen aan mij stellen.

En, het eerlijke verhaal is ook, je maakt kennis met mijn manier van werken, en van daaruit voel je wellicht of een langere samenwerking iets voor je is.

EVEN PRAKTISCH

Plan een Speak Up Moment op jouw moment naar keuze (via onderstaande button).

Voorafgaand aan onze call scan ik 1 website pagina en lees ik inhoudelijk je laatste 2 social media posts. Of, je mag mij uiterlijk 3 werkdagen voor onze sessie een stuk content naar keuze per mail doorsturen (max 350 woorden).

We spreken elkaar online via Zoom. 75 minuten.

Jouw investering: € 179 ex btw

ERVARINGEN

"Dit helpt mij echt"

"Ik heb bij Nanda een Speak Up Moment gedaan omdat ik vastliep op mijn woorden. Ik miste houvast, had veel te veel ideeën, maar het kwam niet samen en ik wist niet wat (en hoe) ik het moest vertellen. 

We hebben ruim een uur met elkaar gesproken met als uitkomst dat mijn Insta bio nu is aangepast, ik heb een aantal kant en klare posts die ik online kan plaatsen, volop inspiratie en ik voel nu veel meer mijn rode draad en een punt waar ik in mijn content naartoe kan schrijven. Heel erg blij mee, dankjewel."
Marise - Fit Dance Joy
"Het komt nu veel meer tot z'n recht wat ik wil vertellen. Zo blij mee!"

"Nanda heeft me geholpen mijn rode draad veel meer te voelen in mijzelf en hier woorden aan te geven. Ik deed altijd maar wat in mijn zichtbaarheid. Ik ben mij nu veel bewuster voor wie ik schrijf, en hoeveel invloed de juiste woorden hebben op het type klant die ik aantrek.

Na onze sessie kriebelde het enorm, ik zat vol inspiratie waarom mensen een fotoshoot bij mij moeten boeken. Dankzij jou!! Super bedankt, heel blij mee!"
Janne Dekker - fotografie

Neem contact op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Neem dan contact op via mijn contactformulier en ik neem binnen 24 uur contact met je op!