SPEAK UP SESSIE

Pick my copy-brain, en blaas die lezers straks omver met jouw teksten.

Ik hoef jou niet te vertellen wat krachtige content voor je kan doen. You know.

Maar waarom dan al die bescheidenheid in onze teksten? 

Jij weet ook, dat je veel meer te vertellen hebt!

Ik ben zo iemand. Ik hou ervan. Als het plaatje klopt. Als woorden kloppen. Als instant duidelijk is, wat jij doet, en voor wie jij er bent. Dat ze niet om je heen kunnen. Ja! Dat!

In mijn Speak Up Sessie help ik je. Geen heel traject, maar na 4 uur met een sterk verhaal, de juiste focus, en direct toepasbare tips & adviezen (up & running…) de deur weer uit. 

Hoe fijn is het, als jij iemand, die pijlsnel jouw eigenheid ziet. Jouw kern vat. En dat in no time in de juiste (rake) woorden vangt. 

Zodat alles wat jij denkt en voelt, al je ideeën, en alles waar jij passie voor hebt in je bedrijf, samenvalt en bij elkaar komt. 

Want ik weet, als jij dit leest, dat jij er ook zo 1 bent. Met een verhaal. Met een boodschap. Die gehoord MOET worden. 

Ik ga je helpen.

JOUW KLANTEN. STRAKS. SPEECHLESS...

SPEAK UP SESSIE

Van 10.00 uur tot 14.00 uur op locatie in Alkmaar. 

Deze Speak Up Sessie is voor jou als je een scherpe blik zoekt. Iemand die pijlsnel jouw eigenheid ziet en dan in no-time in de juiste woorden vangt. 

Jouw investering: € 399 ex btw. 

Inclusief voorbereidend werkboek en lunch tijdens de sessie.

VERLENGING power messaging

Wil jij na onze Speak Up Sessie samen die vertaalslag maken naar jouw websiteteksten, social media posts en salespagina’s?

Check dan mijn Power Messaging.

ervaringen

"Het komt nu veel meer tot z'n recht wat ik wil vertellen. Zo blij mee!"

"Nanda heeft me geholpen mijn rode draad veel meer te voelen in mijzelf en hier woorden aan te geven. Ik deed altijd maar wat in mijn zichtbaarheid. Ik ben mij nu veel bewuster voor wie ik schrijf, en hoeveel invloed de juiste woorden hebben op het type klant die ik aantrek.

Na onze sessie kriebelde het enorm, ik zat vol inspiratie waarom mensen een fotoshoot bij mij moeten boeken. Dankzij jou!! Super bedankt, heel blij mee!"
"Dit helpt mij echt"

"Ik heb bij Nanda een Speak Up Sessie gedaan omdat ik vastliep op mijn woorden. Ik miste houvast, had veel te veel ideeën, maar het kwam niet samen en ik wist niet wat (en hoe) ik het moest vertellen. 

Ik ben een halve dag bij haar geweest, mijn Instagram bio is aangepast, mijn verhaal is helder, ik heb een aantal kant en klare posts die ik online kan plaatsen, ik voel (en zie) mijn rode draad en heb een punt waar ik in mijn content naartoe kan schrijven. Heel erg blij mee, dankjewel."

Neem contact op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Neem dan contact op via mijn contactformulier en ik neem binnen 24 uur contact met je op!