Zet mij in als woordkunstenaar. Als elk woord RAAK moet zijn.

Ik help jou om jouw missie zo te verwoorden dat klanten instant voelen ‘bij haar moet ik zijn!’, niet alleen om wat jij doet, maar vooral om wie jij bent.

 

"Nanda weet met haar goede vragen en opdrachten helemaal naar de kern van jouw verhaal te gaan. Ze hold space en neemt niet genoeg met waarvan jij al denkt dat dit het echte verhaal is... nee ze vraagt door en dwingt je eigenlijk nog dieper te gaan zodat kristal helder wordt wat je te vertellen hebt. Zo ontstaat er een zeer fijne en intieme sfeer waar alles er mag zijn en het steeds helderder wordt wat je wilt delen, vertellen en gaat staan voor wie je bent en wat je te brengen hebt. Dankbaar en het heeft me heel veel gebracht, aanrader om met Nanda te werken".
Julia Fagel - Coaching & mentoring

Schrijven, dat kan jij wel. Beetje wollig en lang van stof misschien… 

Jij bent niet meer die startende ondernemer van toen, het wordt tijd om de zaak eens serieus te benoemen. Waarom jij hier bent en wat jij te brengen hebt.

Jij voelt jouw missie. Maar je mist scherpte, helderheid, de essentie.

Ik help jou aan woorden. Rake woorden. Die lading geven aan JOU, jouw passie, bevlogenheid en alles wat jij te brengen hebt.

Op zo’n manier dat klanten direct denken, voelen en overtuigd zijn: ‘zij weet waar ze over praat, bij haar moet ik zijn!’.

Ik ben mega scherp, on point en zie direct waar content scherper en krachtiger kan. 

Ik laat je graag zien hoe.

Wat levert onze samenwerking jou op?

 • Jouw visie en verhaal voelbaar in de juiste woorden waarmee jij begrepen wordt, de juiste snaar raakt en verbinding creëert met jouw klant.
 
 • Scherpte en helderheid op jouw visie en verhaal en wat jij echt te brengen hebt.
 
 • Krachtige woorden, zinnen en oneliners voor jouw website (en al jouw communicatie), zodat de lezer direct voelt: ‘zij weet waar ze over praat, bij haar moet ik zijn!’
 
 • Jouw websiteteksten staan: Home, salespage(s) en Over Mij pagina…
 
 • … wat tevens dient als fundament/ manifest voor al je communicatie (denk aan je social media).
 
 • Helderheid voor wie jij er bent, waar jij voor staat en wat het resultaat is van een samenwerking met jou.
 
 • Je vertelt een groter verhaal, concreet, kernachtig en allesomvattend, waarmee jij binnenkomt en op een dieper niveau raakt en verbinding maakt
 
 • En je ontdekt je eigen taal, woorden die alleen van jou kunnen zijn en waar jouw energie achter zit, zodat jij gezien wordt in wie jij bent.
 

Over onze samenwerking

 • We starten met een kick off van 3 uur live op locatie. Deep dive in jouw verhaal
 
 • Daarna volgen 4 online sessies, zodat de lijntjes kort blijven en ik de teksten volledig op jou af kan stemmen.
 
 • Jouw website teksten scherpen we volledig aan: Home, Salespage(s) en Over Mij pagina. Wat tevens dient als fundament/ kompas voor al jouw communicatie.
 
 • Tijdens onze samenwerking hou ik jou mega-scherp en on point in je boodschap. Wekelijks mag je 1 content stuk aan mij voorleggen (social media post/ mailing) waar ik jou inhoudelijk v feedback voorzie.
 
 • Tussentijds hotline via de mail en de app. 
 

Elke samenwerking is 1:1 maatwerk en de duur is afhankelijk van hoeveel er geschreven moet worden. Voor een volledige website reken op ongeveer 8 weken

De investering, uitgaande van een volledige website, is € 1850 ex btw.

Je mag ook in 3 termijnen van € 617 betalen.

 

Zie onze samenwerking als een organisch proces waarbij jij schrijft, ik redigeer, ik schrijf en jij scherpt aan. Ik schrijf dus niet alleen, wij creëren samen, altijd als doel dat jouw energie voelbaar is in al jouw teksten.

Ik vraag, ik vraag door en neem niet zomaar genoegen met een antwoord (waarvan jij denkt dat dit het verhaal wel is). Ik vraag door tot we de kern van jouw verhaal raken. Zo ontstaat er een sfeer waarin glashelder wordt wat je wilt delen en gaat staan voor wie jij er bent en wat je te brengen hebt.

Uit alle kakafonie van woorden maak ik een ‘rond’, concreet en kernachtig verhaal, die we gezamenlijk aanscherpen. Zodat zichtbaar wordt, krachtigprofessioneel en persoonlijk, wat jij met jouw missie te brengen hebt.

"Ik zou willen dat ik jouw brein altijd om mij heen had! Ik miste houvast, had veel te veel ideeën, zoveel dingen waar ik een passie voor heb in mijn bedrijf, maar het kwam niet samen en ik wist niet wat (en hoe) ik het moest vertellen. Jij vangt in woorden wat ik al die tijd al voel. Mijn verhaal werd helder, en ik voel mijn rode draad waar het werkelijk om gaat. Dankjewel voor je hulp, aanmoediging en inzichten, je hebt mij op mijn pad gezet."
ANITA BEEK - BINNENSTE BUITEN
"Ik ben onwijs dankbaar en blij dat ik een aantal sessies met Nanda heb gedaan, want zonder deze samenwerking had ik mijn verhaal, boodschap en tekst niet zo krachtig, helder en duidelijk gekregen als nu, met als resultaat dat het creëren van mijn nieuwe website een feestje is en geen struggle'.
Inge Mol - Oneself
"Nanda vangt in woorden wat jij al die tijd al voelt. Ze is een ster in dit zo weer te geven op een krachtige manier die klopt. Ze doet dit op zo'n prettige manier. Ze neemt er de tijd voor, weet de juiste vragen te stellen en is scherp, duidelijk en super betrokken. Het voelt zo kloppend nu met wie ik ben. Haar creativiteit in woorden is grenzeloos. Ik kan niks anders doen dan haar aan te bevelen. Ik stuur namelijk mijn eigen klanten ook naar haar toe.
"Diep van binnen wist ik wel wat ik wilde, en waar ik voor sta, maar ik durfde het heel lang niet hardop uit te spreken. Angst voor te veel zichtbaarheid, of opscheppen, hield mij tegen. Ik blokkeerde, of deed helemaal niets meer. Nanda heeft me geholpen een rond verhaal te maken van alles wat ik denk en voel, en die vertaalslag te maken in mijn bedrijf. Mijn bedrijfsnaam, mijn haakje, Leef Voluit, werd geboren, waar ik heeeell blij mee ben. Deze term omvat alles waar ik voor sta. Nu ik ermee bezig ben voel ik de energie weer stromen en voelt het zo goed om echt specifieke keuzes te maken. Dankbaar voor jouw hulp en support, een aanrader voor iedereen wie moeite heeft met het verwoorden van je business."