reveal. yOUR sTORY

Jij voelt aan alles dat je veel meer te vertellen hebt. Maar die woorden!

Je ziet de transformatie die jij teweeg brengt bij jouw klant. Maar hoe je dat laat zien, zodat een ander het ook ziet, voelt en begrijpt. Daar gaan we werk van maken.

Na deze interactieve live workshop sta jij niet langer met een mond vol tanden, weet jij wat jouw onderscheidt van de rest, loop je over v inspiratie voor je content en voel je vertrouwen om echt (!) uit te dragen waar jij in gelooft.

Dinsdag 21 november 

Op locatie in Heerhugowaard, bij Alkmaar.

Investering: € 79 ex btw

Als ik ondernemers 1 op 1 spreek hoor ik de mooiste verhalen. Verhalen over wat ze drijft en waarom ze doen wat ze doen. En toch, ondanks al die passie en bevlogenheid, zie ik ze niet het juiste delen. En niet het juiste doen. 

Als ondernemer houden we ons nog zo vaak klein, laten we niet het achterste van onze tong zien, zwemmen we ergens in middelmatigheid, of kopiëren van een ander. Omdat we niet durven. Of niet weten.

Terwijl het delen van jouw visie en verhaal het belangrijkste is wat je te doen hebt, om klanten aan je te binden.

REVEAL. 

Die naam is niet zomaar gekozen. Waar ik mijzelf zo lang, op zoveel fronten, niet echt en volledig durfde uit te spreken, voel ik zo’n drive in mijzelf dat nu wèl te doen, en moedig ik jou aan hetzelfde te doen, om jouw visie en verhaal in al z’n grootsheid te delen.

Wat is jouw verhaal. En hoe positioneer jij jezelf, in een markt waarin er (ontelbaar) zoveel anderen hetzelfde doen als jij. Dat is waar deze workshop over gaat, hoe jij een blijvende indruk achterlaat die klanten oplevert.

Na afloop sta jij niet langer met en mond vol tanden, weet jij precies wat jouw onderscheidt van de rest, loop je over van inspiratie voor je content en voel jij vertrouwen om (echt!) uit te dragen waar jij in gelooft.

Praktische informatie:

Dinsdag 21 november 2023

Van 09.30 uur tot 13.00 uur

Locatie: Workcafé – Heerhugowaard, bij Alkmaar. 

Investering: € 79 ex btw (nog 7 plekken vrij)

‘Man man wat een eyeopeners, praktisch, toepasbaar, duidelijk’- Kim Leegwater

‘Het komt nu zoveel meer tot z’n recht wat ik wil vertellen, zo blij mee!’ – Janne Dekker 

‘Afgelopen voorjaar was ik bij haar workshop, wat een aanrader! Ik vond het lastig om ‘mijn’ verhaal te vertellen en was op zoek naar tips & tricks die ik direct in kon zetten. De groepsdynamiek was superfijn, direct open, vertrouwd en veilig. Nanda gaf goede tips en mede door praktijkvoorbeelden uit de groep te gebruiken werd alles nog helderder. Wil je met jouw verhaal aan de slag? Dan moet je bij Nanda zijn!’ – Jessica van de Vooren, VA Agency

‘Nanda vangt in woorden wat jij al die tijd al voelt. Tijdens de workshop liet ze zien hoe mijn schrijven nóg krachtiger en scherper kan. Alle inzichten neem ik nog dagelijks mee, ik schrijf letterlijk met Nanda in mijn achterhoofd. De hele setting, de groep, heel dankbaar dat ik erbij was.’ – Mirjam Beek, Slow & Grow by Mirjam

‘Het enthousiasme van Nanda is aanstekelijk, motiverend en zet je in beweging. Alle lof, wat een super toffe workshop was dit, met A-4tjes vol inspiratie ging ik naar huis’ – Bianca Sluijs, Be in Charge