POWER MESSAGING TRAJECT

Jij hebt een missie. Jij wil bijdragen aan iets groters. Maar die vertaalslag, naar je positionering, je marketing en je content, dat is een ander verhaal. Je blijft maar zoeken.  Finetunen. 1 op 1 kan je het heel goed vertellen. Zie ik die emotie ook. Maar in woorden is die kern nog niet boven tafel.

Tijdens dit Power Messaging traject (tijdelijk en éénmalig aanbod) scherpen we jouw positionering, niche en boodschap aan, en gaan we aan de slag met het schrijven van krachtige content. Die raakt. Binnenkomt. En nieuwsgierig maakt. Naar meer. Van jou.

Jij weet dat er zoveel meer in je zit. Het voelt alleen nog zo ongrijpbaar. Je blijft maar zoeken. Naar de juiste woorden. En je bent wel zichtbaar, met veel tijd en moeite, maar heel eerlijk… een strategie zit er niet echt achter, en het levert je (veel) te weinig op.

Jij wil niet zo’n salesfunnel. Of zo’n e-book. Zoals iedereen dat doet. Jij wil mensen raken met jouw boodschap. Op jouw manier. En dat is waar dit traject over gaat.

Tijdens dit traject duiken we samen in jouw verhaal. We creëren helderheid, scherpen jouw positionering en boodschap aan en bepalen een effectieve contentstrategie waarmee jij (potentiële) klanten meeneemt in jouw verhaal, en koopbereidheid creëert zonder pusherig te zijn.

En natuurlijk gaan we schrijven.

Ik geloof in intuïtief schrijven. Vanuit urgentie. Niet te algemeen. Maak het maar specifiek, gericht op jouw niche. Die diepere laag. Dat mag je laten zien. En daar help ik je bij. Zodat jij gezien wordt als de expert die je bent, en jij de logische eerste keus wordt voor die klant, inclusief het prijskaartje wat daarbij hoort. 

 

HOE WERKEN WE SAMEN

KICK OFF SESSIE

We starten met een kick off van 4 uur. Op locatie. Incl. voorbereidend werkboek en lunch op de dag zelf.

We duiken in jouw verhaal, wie ben je, en waar sta je voor. We scherpen jouw positionering en boodschap aan, duiken in jouw aanbod en bepalen jouw strategie voor de komende 6 weken.

Na onze kick off ga jij praktisch aan de slag met alles wat we samen hebben besproken.

COACH CALL

Tussentijds plannen we 2x een een 1:1 coach call van 1 uur (online) als stok achter de deur.

Tussentijds hebben we contact via Trello voor vragen/ feedback en aanscherping op geschreven content voor je website en social media. Ik lees met je mee, stel gericht vragen, en laat zien waar jij nog kansen laat liggen. 

En ja, en ik ben er ook voor alle verhalen die jij jezelf vertelt. 

 

INVESTERING

Dit Power Messaging Traject is een tijdelijk en éénmalig aanbod. 

Instappen kan t/m 19 sept

We werken 6 weken intensief met elkaar samen. Voor dit traject neem ik max. 5 ondernemers aan.

De investering in dit traject is € 1599 ex btw.

 

zorg dat je écht gezien wordt

ervaringen

"Oeh, ik voel blije kriebels in mijn buik als ik de posts teruglees met jouw feedback. Mooi. Ik leer hiervan! Dankjewel.

"Ik had niet gedacht dat het zoveel makkelijker kon. Het schrijven en sich. Het stroomt'.

'Dezelfde dag nog had ik een gesprek met een klant waarin ik zonder twijfel mijn tarief aangaf waarna de klant gelijk voor een heel traject koos'.

"Nanda krijgt bij mij naar boven wat echt belangrijk is voor mij en mijn praktijk. Waar ik op 'aan' ga, en hoe ik dat vertaal naar mijn marketing en mijn content. Haar enthousiasme en enorme kennis zorgt ervoor dat je stappen gaat nemen de juiste richting op. Nanda laat mij dichtbij mijn gevoel mijn diepste wens uitkomen, op mijn eigen manier en niet zoals het 'hoort'. Het lukt mij gericht mijn klant aan te spreken en de diepte in te gaan. Nanda is positief, enthousiast, kan zich goed inleven in mij én in mijn klant en geniet zichtbaar van de stappen die ik zet. De coaching van Nanda is de investering voor je bedrijf meer dan waard!"

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.