POWER MESSAGING TRAJECT

Jij hebt een missie. Jij wil bijdragen aan iets groters. Maar die vertaalslag, naar je positionering, je marketing en je content, dat is een ander verhaal. Je blijft maar zoeken.  Finetunen. 1 op 1 kan je het heel goed vertellen. Zie ik die emotie ook. Maar in woorden is die kern nog niet boven tafel.

Tijdens dit Power Messaging traject (tijdelijk en éénmalig aanbod) scherpen we jouw positionering, niche en boodschap aan, en gaan we aan de slag met het schrijven van krachtige content. Die raakt. Binnenkomt. En nieuwsgierig maakt. Naar meer. Van jou.

Jij weet dat er zoveel meer in je zit. Het voelt alleen nog zo ongrijpbaar. Je blijft maar zoeken. Naar de juiste woorden. En je bent wel zichtbaar, met veel tijd en moeite, maar heel eerlijk… een strategie zit er niet echt achter, en het levert je (veel) te weinig op.

Jij wil niet zo’n salesfunnel. Of zo’n e-book. Zoals iedereen dat doet. Jij wil mensen raken met jouw boodschap. Op jouw manier. En dat is waar dit traject over gaat.

Tijdens dit traject duiken we samen in jouw verhaal. We creëren helderheid, scherpen jouw positionering en boodschap aan en bepalen een effectieve contentstrategie waarmee jij (potentiële) klanten meeneemt in jouw verhaal, en koopbereidheid creëert zonder pusherig te zijn.

En natuurlijk gaan we schrijven.

Ik geloof in intuïtief schrijven. Vanuit urgentie. Niet te algemeen. Maak het maar specifiek, gericht op jouw niche. Die diepere laag. Dat mag je laten zien. En daar help ik je bij. Zodat jij gezien wordt als de expert die je bent, en jij de logische eerste keus wordt voor die klant, inclusief het prijskaartje wat daarbij hoort. 

 

HOE WERKEN WE SAMEN

KICK OFF SESSIE

We starten met een kick off van 4 uur. Op locatie. Incl. voorbereidend werkboek en lunch op de dag zelf.

We duiken in jouw verhaal, wie ben je, en waar sta je voor. We scherpen jouw positionering en boodschap aan, en bepalen jouw contentstrategie voor de komende maand.

Na onze kick off ga jij praktisch aan de slag met alles wat we samen hebben besproken.

COACH CALL

Na 1 maand plannen we een 1:1 coach call van 1 uur (online) als stok achter de deur.

Tussentijds hebben we contact via Trello voor vragen/ feedback en aanscherping op geschreven content voor je website en social media. Ik lees met je mee, stel gericht vragen, en laat zien waar jij nog kansen laat liggen. 

En ja, en ik ben er ook voor alle verhalen die jij jezelf vertelt. 

 

INVESTERING

Dit Power Messaging Traject is een tijdelijk en éénmalig aanbod die loopt t/m 30 sept.. We werken 1 maand intensief met elkaar samen. Voor dit traject neem ik max. 5 ondernemers aan.

De investering in dit traject is € 749 ex btw.

 

zorg dat je écht gezien wordt

ervaringen

"Ik heb de samenwerking met Nanda als heel bijzonder ervaren. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze plannen en ideeën en daarbij heeft ze mij het hemd van het lijf gevraagd, waardoor niet alleen zij, maar ook ik een helder beeld kreeg van waar ik met mijn bedrijf precies voor sta.

Nanda is heel enthousiast, pragmatisch en resultaatgericht, een goede vragensteller, voelt intuïtief goed aan wat nodig is, brengt makkelijk structuur en duidelijkheid in de plannen en ideeën. Heel fijn om iemand naast je te hebben die orde in de chaos brengt en je stimuleert om de juiste stappen te zetten richting duurzame groei en verandering in mijn bedrijf".
"Ik had al best wat kaas gegeten van marketing concepten (vond ik zelf) voordat ik met Nanda aan de slag ging. Toch was de volgorde, de prioritering en mijn commerciële houding best een uitdaging. Ik had al heel snel het gevoel dat ik aan het pushen was en daar ben ik behoorlijk allergisch voor. Ook als anderen dat bij mij doen. Je kan wel dingen weten, of kennis hebben, maar het toepassen is toch een ander verhaal. Dus op zoek naar een coach.

Het traject bij Nanda heeft me rust gegeven rondom mijn marketing. Ik weet nu wat ik wanneer wil doen en welke prioriteiten ik wil stellen als het druk is. Dat geeft echt rust. Ook heb ik overzicht gekregen van de hele klantreis. Ik weet wat de verschillende stappen zijn vanaf het moment dat iemand mij voor het eerst leert kennen, totdat zij vaste klant is in mijn community. Mijn belangrijkste learning gaat over het verschil tussen pushen en gunnen; als ik vanuit een liefdevolle intentie mijn lead iets gun, mag ik daarover met al mijn enthousiasme vertellen. Al tijdens het traject kon ik mijn meest complete programma starten met maar liefst 6 deelnemers.

Nanda is een bron van kennis. Ze weet met veel voorbeelden duidelijk te maken wat werkt en waarom het werkt. Ze heeft met haar inzicht in de leefwereld van de klant, mij geleerd welke stappen er nodig zijn voor een klant voordat hij of zij ja kan zeggen. Ze brengt ook steeds haar eigen ervaring in, wat ik als prettig heb ervaren. Tot slot vond ik het fijn dat er ruimte was in de ‘regels van het spel’ om te voelen wat voor mij werkt. Daardoor kon ik benutten wat bewezen werkt, zonder dat het een keurslijf werd
."

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.