POWER MESSAGING

Jij schrijft zo lekker on point’, hoor ik vaak.

En ja, ik zie al snel hoe content krachtiger en scherper kan. Schuw ook niet om het eerlijk tegen je te zeggen (ben ook heel lief hoor).

En laten we voorop stellen. Ik leer jou niet precies zo schrijven als ik nu schrijf. Moeten we volgens mij ook helemaal niet willen.

Wel laat ik je zien wat er mogelijk is. Waar jij het (nu nog) laat liggen. Ik ben jouw spiegel. Die jou teruggeeft hoe jouw boodschap overkomt. Of het duidelijk is. Of dat het scherper, concreter, pittiger en nog meer EIGEN mag.

Je gaat heel anders naar je teksten kijken. Dat is een feit.

'DÀT IS HET, WAT IK WIL VERTELLEN'

Ik zeg het vaker.

‘Leuke’ content is simpelweg niet goed genoeg. Alleen dat woord al ‘leuk’. Zo leeg en nietszeggend vind ik dat. 

Content moet wat doen. Prikkelen. Confronteren. Die randjes. 

Ik wil JOU zien.

Voor een blijvende indruk. 

Want dat wat door iedereen geroepen wordt. Dat weten we wel.

Ik leer jou schrijven. Met woorden. Die alleen van jou kunnen zijn.

Dat is waar Power Messaging over gaat.

die next level in schrijveN.
daar wil jij meer van.

on demand
copy coaching

Wat we gaan doen:

-> 1 maand. 1:1 Power Messaging, Copy Coaching, met tussentijds contact voor inspiratie, vragen, ideeën etc.. Online, via mail en app.

-> Jij stuurt jouw stukken in. Ik geef ze geredigeerd en voorzien van feedback aan je terug. 

-> If you wish schrijf ik ook website stukken (home, salespage) vóór jou

-> Zo vinden we samen jouw eigen, unieke, one of a kind power-woorden voor je posts, stories, blog-posts en websitepages.

Investering:

€ 749 ex btw per maand
Je kunt elke maand opnieuw verlengen.

Hebben we nog niet eerder samengewerkt, dan start ik altijd met een 1:1 Speak Up Sessie (anders weet ik nog niet waar je over praat…) à éénmalig € 399 ex btw.

PRAKTISCH

Misschien ben je bezig met je website teksten, of wil je je teksten voor je socials, salespage of lancering kritisch (creatief en strategisch) onder de loep leggen. 

Jij stroomt in, verlengd, of komt opnieuw terug naar behoefte. Aan de start v onze samenwerking bepalen we waar behoefte en (strategisch) focus ligt. 

Kan ik ook losse stukken aan je voorleggen, zonder gelijk een maand in te stappen? Voor nieuwe klanten start mijn Copy Coaching met een min. van 1 maand. Het voorleggen van losse stukken (of misschien zoek je die ene pakkende naam voor je aanbod) is mogelijk als je eerder klant bij mij bent geweest (omdat ik je bedrijf dan al ken). Neem hiervoor dan gerust contact met mij op.

Waar ik in mijn Copy Coaching op let? Heel veel! Opbouw, context, voel ik je punt (of niet?) Voel ik urgentie (of niet)? Maar bovenal, voel ik jouw energie, komt jouw visie uit de verf, of hou je nog een blad voor de mond? 

Je krijgt in depth feedback op jouw stukken, altijd met als doel om klanten voor je traject, live-dag, workshop (of wat er ook op je planning staat, korte of lange termijn) aan je te binden. 

Over mij

 ‘Schrijven was altijd al mijn ding.’

In loondienst al. Was het altijd een rode draad. Nooit zo gerealiseerd op dat moment. Later ook nog niet. Nu des te meer.

In een split second zag ik het. Als ik stukken las. Of het klopte. Of niet. Als het te vaag bleef. Om de hete brij heen. Als het nèt niet raak was. Als de essentie mist. Gewoon. Als je boodschap niet uit de verf komt.

Woorden. Schrijven. Het is voor mij alles. Waar jij jezelf mee positioneert. Waar ik van ‘aan’ ga. En waar ik goed in ben.

In the end, als ondernemer, zijn we allemaal schrijvers.

Positionering. Marketing. Content. Alles draait om woorden.

Laten we het dan ook goed doen.🔥

Dat wat je schrijft, en deelt, ook echt in lijn is, met wat jij diep van binnen voelt. Ik help je met liefde.

 

ervaringen

"Oh, dit is precies wat ik nodig had.

Ik miste letterlijk woorden, en houvast, aan wat ik diep van binnen voelde. Het klopte nog niet, alsof het belangrijkste stukje nog ontbrak. En anderen kunnen zo makkelijk zeggen 'ga maar', maar dan moet je wel weten wat je te vertellen hebt. Ik had zoveel ideeën, dingen die ik doe in m'n bedrijf (die klant snapt er toch niets meer van?). Nanda heeft me geholpen hier 1 geheel van te maken. Het verlangen wat in mij zit heeft eindelijk woorden, voor m'n gevoel kwamen we aan op het punt waar ik wil zijn.

Heel erg dankjewel voor je tijd en aandacht, en in hoe jij mij ziet en hoort. Dit helpt mij zo enorm in mijn proces, ik voel zoveel energie in mij nu".
"Diep van binnen wist ik wel wat ik wilde, en waar ik voor sta, maar ik durfde het heel lang niet hardop uit te spreken. Angst voor te veel zichtbaarheid, of opscheppen, hield mij tegen.
Ik blokkeerde, of deed helemaal niets meer.

Nanda heeft me geholpen een rond verhaal te maken van alles wat ik denk, en voel. En de naam, mijn haakje, Leef Voluit, werd geboren, waar ik heeeell blij mee ben (thanks). Nu ik ermee bezig ben voel ik de energie weer stromen en voelt het weer goed om echt specifieke keuzes te maken. Jouw support is zo fijn en een aanrader voor iedereen wie moeite heeft met het verwoorden van je business.

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.