MET WIE WERK IK?

Met mijn kennis, jarenlange praktijkervaring, en gewoon mijn enthousiaste-ik, help ik jou heel graag. Met passie. Maar die enthousiaste-ik, wie is dat dan? Op Instagram deel ik mijn dagelijks leven met je. Maar voor nu, een paar ik-feitjes op een rij:

Als marketingcoach help ik jou...

als (startend) ondernemer graag bij het realiseren van jouw ondernemersdroom. Hoe je kunt ondernemen vanuit je intuïtie, vanuit de juiste energie en met de juiste strategische tools (vooral dat laatste, dat is niet jouw ‘cup of tea’). In jouw eigen tempo, jij weet ook dat Rome niet in 1 dag is gebouwd. Op eigen kracht, waarbij ik begeleid en richting geef. Je bent nieuwsgierig. Je wil graag leren. Je bent energiek, een aanpakker, jij houdt wel van ‘actie in de taxi’. Je bent ambitieus, maar verlangt ook heel erg naar een momentje niets, rust in je hoofd, zonder het gevoel dat je tijd aan het ‘verspillen’ bent. Je bent een gevoelsmens, een ‘mensen-mens’. Je wilt vooruit, alleen die perfectionist zit je letterlijk in de weg. En ondanks dat je weet dat jij die stem niet bent, blijft ie door tetteren en kom jij onvoldoende verder. 

Persoonlijke ontwikkeling en coaching...

is niet nieuw voor je. En misschien lig je net als ik elke week op de yogamat? Je hebt behoefte aan een sparringpartner, iemand die met je meedenkt, iemand met wie je een klik voelt. Die je gewoon een berichtje mag sturen als je even vastzit. Iemand die een stukje met je meeloopt en die jou helpt bij het maken van de juiste keuzes. Keuzes die zorgen voor meer rust in je hoofd en groei in je bedrijf. Meer klanten, dus resultaat in je cijfers. Hoeveel zou je dat waard zijn?

Ik ben heel nieuwsgierig…

Dus, wat is jouw ondernemersdroom? Groot, klein, of misschien nog niet helemaal concreet? Alles is OK! Waar wil jij staan, over een aantal jaren, of over een aantal maanden? Wat zegt jouw onderbuikgevoel? En is er misschien iets wat jou nu tegen houdt?? Ik vind het leuk om van je te horen, dan denk ik met je mee, en kijken we samen naar de beste oplossing voor jou. Zodat jij in beweging blijft, in de richting die jij graag wil. Ik kijk er naar uit om van je te horen, en natuurlijk reageer ik persoonlijk, binnen 24 uur, op je berichtje. 

Zet vandaag nog een eerste stap naar meer rust in je hoofd & groei in je bedrijf