SPEAK UP experience

 

Het is tijd om mensen te raken met jouw verhaal.

Jij voelt aan alles dat je zoveel te vertellen hebt. Dat jouw visie verder gaat, als wat je nu laat zien. Maar het lukt je niet om hier lading aan te geven. In je positionering, je marketing en je content.

 

Live dag: donderdag 13 oktober

Van 09.30 uur tot 16.00 uur. 

Voor jou. Als jij jezelf stevig wil positioneren als expert in jouw markt, en met een krachtige boodschap gezien wil worden als die expert die je bent!

'man man. wat een eye-openers!
praktisch. toepasbaar. duidelijk.'

Tijdens deze live dag leer ik jou:

– Hoe jij jezelf stevig positioneert als expert in jouw markt

– Hoe jij een krachtige boodschap neerzet die raakt. Binnenkomt. En direct nieuwsgierig maakt. Naar meer. Van jou. 

– Welke onderwerpen en thema’s, in lijn met jouw visie,  jouw klant triggert en koopbereidheid creëert zonder pusherig te zijn

– Heb jij voor meer dan een maand inspiratie, inhakers en one-liners die je direct kan gebruiken voor je website en social media

– Leer ik jou schrijven volgens mijn Power Copy methode, en loop jij met een kant en klaar stuk content naar buiten die je direct online kan plaatsen

– Heb jij een pitch in handen die staat als een huis (nooit meer met een mond vol tanden…)

– En hoef jij nooit meer je hoofd te breken over je Insta bio, want die tackelen we ook…

'het komt nu zoveel meer tot z'n recht wat ik wil vertellen. Zo blij mee!'

Even praktisch:

De Speak Up Experience is op donderdag 13 oktober van 09.30 tot 16.00 uur

Locatie: bij De Koffiemolen, een pracht locatie in de binnenstad van Alkmaar. De hele dag is compleet verzorgd, inclusief lunch en meer. Je wordt in de watten gelegd.

Verwacht een dag vol diepgang, inspiratie, inzichten, en praktische how-to’s. Na afloop krijg je een  Power Copy hand-out mee naar huis, zodat je alles rustig kan nalezen en kan gebruiken als naslagwerk.

Er is plek voor maximaal 10 ondernemers. Bewust, zodat er veel persoonlijke tijd en aandacht is voor iedereen. 

De investering in deze live dag is € 169 excl. btw

Deze live dag is voor jou als jij voelt dat er zoveel meer in je zit, jij voelt dat jouw boodschap groter is, maar het lukt je niet die kern te raken in je positionering, je marketing en je content. Je loopt over van ideeën, maar hebt continu die geijkte twijfel. Je bent zichtbaar, maar dat levert je (veels) te weinig op. Je verlangt naar helderheid, scherpte en verdieping, om echt uit te dragen waar jij in gelooft. Zodat jij, bij jouw niche, gezien wordt als die expert die je bent.

"Het komt nu zoveel meer tot z'n recht wat ik wil vertellen. Zo blij mee!'

"Nadat ik jouw workshop heb gevolgd ben ik mij bewust van de woorden die ik gebruik, en hoeveel invloed die hebben op het type klant die ik aantrek. Ik deed altijd maar wat, ik dacht er niet eens over na. Ik ben mij nu bewust voor wie ik schrijf en hoe ik die persoon aanschrijf zodat mijn boodschap raakt. Inspiratie komt ook veel makkelijker tot me. Bepaalde (kern)woorden heb ik scherp voor mezelf, en ik merk dat mensen steeds meer bewust daarom voor mij kiezen. Waardoor ik nu steeds meer doe wat ik echt leuk vind!"
Janne Dekker - Fotografie
"Ik wil mijzelf nog krachtiger neerzetten. Die expert status. En
ik voel zo sterk dat ik daarvoor bij jou op de juiste plek ben."

"Man man, wat een eyeopeners. Echt te veel om op te noemen. Praktisch. Toepasbaar. Duidelijk. Het mooie was dat we tijdens de workshop met een kleine club ondernemers waren. Hierdoor was er alle tijd voor mij persoonlijk. Voor mijn boodschap en wat ik uitdraag en mag gaan uitdragen. Ik weet nu waar mijn kracht ligt en hoe ik dat kan uitdragen. Ik bleef schrijven, er kwam zoveel inspiratie los."

MELD JE DIRECT AAN!

Meld je direct aan, of stel je vraag. 

Binnen 24 uur kom ik persoonlijk bij je terug.