Ik begrijp dat je nog even wil lezen hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren. Ik ben wel social proof, vind ik zelf. En voordat je verder gaat lezen, jij weet ook dat jouw boodschap groter is als wat je nu laat zien. Dat er méér in je zit. En ik heb je nieuwsgierig gemaakt. Anders was je hier niet, toch?

"Ik had al best wat kaas gegeten van marketing concepten (vond ik zelf) voordat ik met Nanda aan de slag ging. Toch was de volgorde, de prioritering en mijn commerciële houding best een uitdaging. Ik had al heel snel het gevoel dat ik

aan het pushen was en daar ben ik behoorlijk allergisch voor. Ook als anderen dat bij mij doen. Je kan wel dingen weten, of kennis hebben, maar het toepassen is toch een ander verhaal. Dus op zoek naar een coach.

Het traject bij Nanda heeft me rust gegeven rondom mijn marketing. Ik weet nu wat ik wanneer wil doen en welke prioriteiten ik wil stellen als het druk is. Ook heb ik overzicht gekregen van de hele klantreis. Ik weet wat de verschillende stappen zijn vanaf het moment dat iemand mij voor het eerst leert kennen, totdat zij vaste klant is in mijn community. Mijn belangrijkste learning gaat over het verschil tussen pushen en gunnen; als ik vanuit een liefdevolle intentie mijn lead iets gun, mag ik daarover met al mijn enthousiasme vertellen. Al tijdens het traject kon ik mijn Leergang Liefdevol Leiderschap (mijn meest complete programma) starten met 6 deelnemers.

Nanda is een bron van kennis. Ze weet met veel voorbeelden duidelijk te maken wat werkt en waarom het werkt. Ze heeft met haar inzicht in de leefwereld van de klant, mij geleerd welke stappen er nodig zijn voor een klant voordat hij of zij ja kan zeggen. Ze brengt ook steeds haar eigen ervaring in, wat ik als prettig heb ervaren. Tot slot vond ik het fijn dat er ruimte was in de ‘regels van het spel’ om te voelen wat voor mij werkt. Daardoor kon ik benutten wat bewezen werkt, zonder dat het een keurslijf werd."

"Ik heb de samenwerking met Nanda als heel bijzonder ervaren. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze plannen en ideeën en daarbij heeft ze mij het hemd van het lijf gevraagd, waardoor niet alleen zij, maar ook ik een helder beeld kreeg van waar ik met mijn bedrijf precies voor sta. Nanda is heel enthousiast, pragmatisch en resultaatgericht, een goede vragensteller, voelt intuïtief goed aan wat nodig is, brengt makkelijk structuur en duidelijkheid in de plannen en ideeën. Heel fijn om iemand naast je te hebben die orde in de chaos brengt en je stimuleert om de juiste stappen te zetten richting groei en verandering in mijn bedrijf. "
"Ik heb Nanda ervaren als een enthousiaste coach die vol passie vertelt wat de stappen zijn die ik kan maken in mijn bedrijf. Waar ik zelf álles wil aanpakken en niet weet waar te beginnen of af te maken, zorgt Nanda voor structuur. Eerst dit, dan dat. Haar enthousiasme en enorme kennis zorgt ervoor dat je stappen gaat nemen de juiste richting op. Ook coachte Nanda mij in datgene wat ik lastig vind in mijn bedrijf: ontspannen je tarief bepalen. Dezelfde dag nog had ik een gesprek met een klant waarin ik zonder twijfel mijn tarief aangaf waarna de klant gelijk voor een heel traject koos. De coaching van Nanda is de investering voor je bedrijf meer dan waard!"
"Nanda is een heel enthousiaste, bevlogen coach, waarbij ik mij ontzettend op mijn gemak voel. Ze neemt haar werk heel serieus en ze vind het ontzettend leuk. Omdat ze dit uitstraalt werd ik al ontzettend blij vanaf het eerste moment dat ik met Nanda ging samenwerken. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en stelt je de juiste vragen waardoor ik heel veel 'pling momentjes' heb ervaren. Nanda heeft mijn wirwar van ideeën structuur gegeven. Ik wilde zoveel, maar ik wist gewoon niet hoe en waar ik moest beginnen. Ook aan het einde van de focussessie heeft Nanda mij zo goed geholpen met het stellen van prioriteiten, borrelde ik van energie en heb ik samen met Nanda een scherpe to-do lijst opgesteld. Waar ik voor de sessie met veel energie, maar zonder duidelijke lijn bezig was met de marketing van mijn bedrijf, ging ik nu met nóg meer energie, een super focus en een strak plan naar huis. Ik kan Nanda aan iedereen die wil starten of recent gestart is met haar bedrijf, en hulp nodig heeft op mbt marketing, echt van harte aanbevelen."
"Nanda straalt zoveel energie en positiviteit uit dat je meteen geïnspireerd raakt om aan de slag te

gaan met haar tips. Ze luistert naar je en zoekt naar ideeën en toepassingen die bij jou als persoon passen. Dat is heel fijn.

Verder bouwt ze rust in. Als in mijn hoofd de chaos overheerst zegt ze: niet alles tegelijk, stap voor stap. Zo krijg je het overzicht terug en weet je waar te beginnen. Mocht je nog twijfelen of je met Nanda wilt samenwerken: niet doen! Ze is een aanwinst, voor jou als persoon en voor je bedrijf."

"In een wereld die al zo snel gaat en waar we dagelijks worden gedwongen om overal keuzes over te maken is gesprek met Nanda een verademing. Ik had meteen klik met haar en de tijd vloog. Haar kijk op het ondernemen sluit precies aan op hoe ik er tegenaan kijk en in het leven sta. Ben jij ondernemer en zou je je bedrijf willen laten groeien, adviseer ik contact met Nanda op te nemen. Met een fijne energie worden je wensen & ideeën vertaald naar een concreet plan die zorgen voor groei en verandering in je bedrijf."
"Als ik Nanda in 1 woord mag omschrijven denk ik direct aan enthousiasme. Ik word ontzettend vrolijk van haar energie en voel me echt op mijn gemak. Nanda is professioneel, sociaal, persoonlijk met een flinke dosis marketing ervaring. Haar visie is voor mij een teken dat zij echt out-of-the box durft te denken en niet zomaar meegaat met hetgeen iedereen doet in haar vakgebied. Ik weet zeker dat zij met haar visie en missie nog meer hele mooie ondernemers mag gaan ondersteunen."
"Ik leerde Nanda kennen n.a.v. een workshop die ik volgde. Nanda luisterde eerst naar mijn verhaal en stelde vanuit daar doordachte vragen, die mij richting gaven aan mijn nieuwe onderneming. Ze stelde de vragen op een veilige en warme manier. Ze liet me verder nadenken, dan dat ik zelf was gekomen. Door de vragen en gedachten van Nanda kwam ik verder en durf(de) ik krachtiger te staan voor waar ik naartoe wil. Het is voor mij nu duidelijk wat ik wil en hoe ik daar kan komen. Ik heb Nanda als een fijne en professionele coach ervaren, die weet waar ze het over heeft en je verder wil helpen vanuit gevoel en keuzes op marketinggebied."
Joyce
joyinmind.nl
"Ik liep rond met heel veel ideeën voor mijn bedrijf, maar ik overzag niet het grotere plaatje. Er zat veel in mijn hoofd, maar nog niet op papier. Waarom zouden mensen bij mij kopen? Waarom bied ik aan wat ik bied? Nanda geeft je de ruimte, denkt heel erg met je mee en weet op het juiste moment goed door te vragen. Mijn concept is nu veel scherper en sluit veel meer aan bij wie ik ben en waar ik voor sta. Na afloop had ik concrete handvaten om verder mee aan de slag te gaan, ik heb enorm veel energie om het tot een succes te maken!"

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.