dare to speak up programma

‘Ik wil mijzelf krachtiger neerzetten. En ik voel zo sterk dat ik hiervoor bij jou op de juiste plek ben’.

Jij hebt een missie. Jij gelooft ergens in. Maar jezelf in de spotlights zetten, en die vertaalslag naar je positionering, marketing en je content, daar loop je compleet op vast.

Het is de hoogste tijd dat (over)duidelijk wordt waarom klanten precies bij JOU moeten zijn. En bij niemand anders. 

Ik ga je helpen, 3 maanden loop ik naast je.

Jij bent ontzettend goed in wat je doet, maar als het aankomt op je marketing, dan doe je maar wat. Je plaatst geregeld een post of een story online, maar eigenlijk heb je geen idee wat je moet schrijven. Een tip hier. Een quote daar. Maar het stroomt niet. In jezelf niet. En in klanten niet.

Je voelt aan alles dat je zoveel meer te vertellen hebt, maar je loopt rond met de vraag: wat is mijn precies boodschap? Wat onderscheidt mij van de rest? Waar sta ik voor? En als je dat al weet, hoe vang je dat dan in de juiste woorden, waar die klant op ‘aan’ gaat?

Die geijkte twijfel. Frustratie. Continu. 

Jij weet dat er zoveel meer potentie en diepgang in jou zit. 

Jouw boodschap is groter. 

En het moet eruit!

Jij wil niet zo’n funnel, of zo’n e-book, zoals iedereen dat doet. Jouw geluid is toch (potver…) veel te belangrijk om te ‘verstoppen’ achter al die poespas.

Ik ga je helpen.

Samen gaan we de diepte in. Om jouw verhaal woorden te geven. We zetten een stevig fundament neer, in lijn met wie jij bent en waar jij voor staat. Nooit meer met een mond vol tanden, maar een heldere boodschap waarmee jij jouw klant weet te raken, organisch de mooiste klanten aan trekt. En dat alles, zonder te schreeuwen.

Dat is waar dit Dare to Speak programma over gaat.

 

écht gezien worden. dat is de kunst.

Samen werken we 3 maanden lang 1 op 1 samen, en duiken we (diep) in jouw positionering, je marketing en je content. Van flauw naar WAUW. Zodat jij écht gezien wordt. We gaan voor niets minder.

Ik kom snel tot de kern, ben pragmatisch en actiegericht en ik daag je uit om krachtige keuzes te maken die passen bij jouw talent, passie en expertise. Hoe dat er praktisch uit ziet? Lees even verder…

YOUR STORY

In deze fase wordt glashelder wie jij bent, waar jij voor staat met je bedrijf, en wat jou onderscheidt van de rest. 

We scherpen jouw positionering en boodschap aan, in lijn met jouw visie, vinden jouw hogere haakje (waar je alles in je bedrijf aan op kan hangen), en zetten een krachtige message neer als rode draad voor al je content.

POSITIE INNEMEN

We scherpen jouw niche klant aan en bepalen een winstgevend aanbod die bij helemaal jou past (of scherpen je huidige aanbod aan). 

Less is more is het uitgangspunt. Durven kiezen. Durven doen. Op jouw manier, ‘moetjes’ overboord. 

We nemen jouw gedachten en overtuigingen onder de loep die jou (nu nog) in de weg staan om vol positie in te nemen.

power copy

Strategie. Power Copy. Storytelling. 

We gaan aan de slag met het schrijven (en delen) van krachtige content (voor je website, social media, salespages etc.) en bepalen (en implementeren) een effectieve strategie waarmee jij organisch de mooiste klanten aantrekt.

 

voor wie is dit programma?

Mijn Dare to Speak Up programma is voor jou als jij een visie gedreven ondernemer bent, en het lukt je niet om die kern te raken. Je hebt een basis staan, of je bouwt er nog aan, maar je voelt aan alles dat je verder kan (en wil) aanscherpen. Jouw boodschap is groter, maar iets in jou houdt je tegen (perfectionisme, ‘kan ik dit wel’, ‘wie zit er nu op mij te wachten, je wil niemand op de tenen trappen…’) om jezelf echt en volledig uit te spreken.

Je verlangt naar iemand die 1:1 met je meeloopt en zorgt voor helderheid, scherpte en verdieping. Jij wil het beste in jezelf naar boven halen, durft positie in te nemen en hebt het lef om echt te gaan staan voor waar jij in gelooft.

 

3 maanden 1 op 1 coaching, puur maatwerk

Kick off van 4 uur in Alkmaar, incl. lunch

Uitgebreid werkboek, ter voorbereiding op onze kick off

Elke 2 weken een sessie van minimaal 1 uur, online of op locatie (in overleg)

Tussentijds contact via Whatsapp en Trello, voor zowel praktische ondersteuning (feedback op geschreven teksten), als op mindset vlak, om mentale uitdagingen het hoofd te bieden. 

Toegang tot mijn online training Power Copy

Jouw investering: € 2199 excl. btw

 

ervaringen

"Ik had niet gedacht dat het zoveel makkelijker kon. Het schrijven en sich. Het stroomt'.

'Dezelfde dag nog had ik een gesprek met een klant waarin ik zonder twijfel mijn tarief aangaf waarna de klant gelijk voor een heel traject koos'.

"Nanda krijgt bij mij naar boven wat echt belangrijk is voor mij en mijn praktijk. Waar ik op 'aan' ga, en hoe ik dat vertaal naar mijn marketing en mijn content. Haar enthousiasme en enorme kennis zorgt ervoor dat je stappen gaat nemen de juiste richting op. Nanda laat mij dichtbij mijn gevoel mijn diepste wens uitkomen, op mijn eigen manier en niet zoals het 'hoort'. Het lukt mij gericht mijn klant aan te spreken en de diepte in te gaan. Nanda is positief, enthousiast, kan zich goed inleven in mij én in mijn klant en geniet zichtbaar van de stappen die ik zet. De coaching van Nanda is de investering voor je bedrijf meer dan waard!"
Rianne - Het Kindercoachhuis
"Oeh, ik voel blije kriebels in mijn buik als ik de posts teruglees met jouw feedback. Mooi. Ik leer hiervan! Dankjewel.

Neem contact op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Neem dan contact op via mijn contactformulier en ik neem binnen 24 uur contact met je op!