dare to speak up programma

Jij hebt een prachtige missie, maar het lukt je niet hier lading aan te geven en dit te vertalen naar je marketing en je content. Je vind het belangrijk om dichtbij jezelf te blijven, maar merkt ook dat je overwhelmed raakt door alles wat erom je heen gebeurt. 

Je verlangt naar helderheid, aanscherping en verdieping, zodat jij vol vertrouwen de leukste klanten aantrekt op een manier die bij jou past.

Laat mij je helpen om stevig positie in te nemen met jouw eigen geluid.

Je kan je werk maar moeilijk loslaten, je blijft maar doorgaan, ook al merk je dat je vast zit. 

Je communiceert veelal vanuit wat je doet, maar beseft je steeds meer dat mensen bij jou kopen waarom jij iets doet. Je bent zoekende in wat je precies wil en naar jouw unieke boodschap: wat is nu mijn kern? Wat ga ik doen? Waar sta ik voor? En wat onderscheidt mij van de rest? En hoe breng ik dat over op mijn manier?

Jij vind het belangrijk om dichtbij jezelf te blijven, maar dat is gelijk ook je grootste uitdaging. Jij wil mensen raken met jouw boodschap, maar je merkt dat jij jezelf nog klein houdt, je twijfelt vaak aan jezelf en aan je keuzes, en je doet er lang over om de perfecte tekst op papier te krijgen voor je website en social media. 

Je bent zoekende, en je voelt dat jouw positionering en boodschap verdieping en aanscherping nodig heeft. Jij weet dat jij nog meer mag kiezen, voor die klant met wie jij het liefst wil werken, of dat aanbod misschien wel wat het beste bij jou past. Zodat jij rust en stevigheid ervaart in jouw bedrijf, en instant duidelijk is waarvoor klanten bij jou moeten zijn. En bij niemand anders.

Dit is waar positie innemen over gaat. Dat is waar dit Dare to Speak Traject over gaat. De moed hebben om het echt (en volledig) op je eigen manier te doen.

Het gaat over jezelf toestaan helemaal jouw plek te ownen. Jouw visie en boodschap te omarmen die je tot in je tenen voelt. En hoe je dat vertaalt naar je marketing, strategie en content. Zodat jouw bedrijf nog meer JIJ wordt. 

Dare to speak UP programma

Tijdens het Dare to Speak Up programma ben ik jouw spiegel, ik daag je uit krachtige keuzes te maken die passen bij jouw talent, passie en expertise. Samen creëren we overzicht en helderheid in al je ideeën en beantwoorden we de vraag ‘hoe ga ik dit allemaal realiseren’. 

BACK TO BASICS

We gaan terug naar de basis, laagjes afpellen. Wat is jouw kern? Wat zijn jouw drijfveren? Waar geloof jij in? En waar verlang jij naar? 

We scherpen jouw positionering en boodschap aan, zodat die helemaal in lijn is met wie jij bent en waar jij voor staat. Je gaat echt voelen dat het klopt.

 

POSITIE INNEMEN

We scherpen jouw doelgroep aan en bepalen een winstgevend productaanbod die volledig bij jou past, en waarmee jouw klant het beste is geholpen.

Less is more is het uitgangspunt. Durven kiezen. Durven doen. Op jouw manier, ‘moetjes’ overboord.

We nemen jouw gedachten en overtuigingen onder de loep die jou (nu nog) in de weg staan om echt positie in te nemen. 

READY TO SPEAK UP

Strategie. Storytelling. De grote ‘hoe dan’ vraag. Ook de klantreis en het onderwerp sales nemen we hierin mee. Zonder trucjes of ingewikkelde funnels. 

Ik leer je hoe jij intuïtief content schrijft die blijft hangen en aanzet tot actie. Niet langer safe volgens een keurig template. Maar 100% eigen(wijs), met dat waar jij in gelooft. 

Mentale uitdagingen zijn er om overwonnen te worden, en daar ondersteun ik je bij.

even praktisch...

Mijn Dare to Speak Up programma is voor jou als jij een visie gedreven ondernemer bent, en voelt dat jouw boodschap groter is als dat je nu laat zien. Je hebt een basis staan, of je bouwt er nog aan, maar wat je nu doet en laat zien voelt nog niet representatief voor alles wat jij in huis hebt. Je bent zoekende, jij weet dat je nog meer mag kiezen, en je hebt behoefte om jouw positionering, boodschap, strategie en marketing verder aan te scherpen. Jij wil het beste in jezelf naar boven halen, durft positie in te nemen en hebt het lef om te staan voor waar jij in gelooft.

 

3 maanden 1 op 1 coaching, puur maatwerk

Kick off van 4 uur in Alkmaar, incl. lunch

Uitgebreid werkboek, ter voorbereiding op onze kick off

Om de week een sessie, online, of live in of nabij Alkmaar

Tussentijds contact via Whatsapp en Trello, voor zowel praktische ondersteuning (feedback op geschreven teksten), als op mindset vlak, om mentale uitdagingen het hoofd te bieden. 

Jouw investering: € 1799 excl. btw (tijdelijke pilot prijs)

 

ervaringen

"Ik heb de samenwerking met Nanda als heel bijzonder ervaren. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze plannen en ideeën en daarbij heeft ze mij het hemd van het lijf gevraagd, waardoor niet alleen zij, maar ook ik een helder beeld kreeg van waar ik met mijn bedrijf precies voor sta. Nanda is heel enthousiast, pragmatisch en resultaatgericht, een goede vragensteller, voelt intuïtief goed aan wat nodig is, brengt makkelijk structuur en duidelijkheid in de plannen en ideeën. Heel fijn om iemand naast je te hebben die orde in de chaos brengt en je stimuleert om de juiste stappen te zetten, richting groei en verandering in mijn bedrijf."
Marjo Klaver WaterWerk Training & Coaching
"Nanda straalt zoveel energie en positiviteit uit dat je meteen geïnspireerd raakt om aan de slag te gaan met haar tips. Ze luistert naar je en zoekt naar ideeën en toepassingen die bij jou als persoon passen. Dat is heel fijn. Verder bouwt ze rust in. Als in mijn hoofd de chaos overheerst zegt ze: niet alles tegelijk, stap voor stap. Zo krijg je het overzicht terug en weet je waar te beginnen. Mocht je nog twijfelen of je met Nanda wilt samenwerken: niet doen! Ze is een aanwinst, voor jou als persoon en voor je bedrijf."

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.