dare to speak up programma

Jij loopt vast in je bedrijf. Jij hebt een prachtige missie, maar je komt maar niet tot die kern. Voor wie ben jij er specifiek. Wat is jouw boodschap. Zoveel ideeën. Maar die geijkte twijfel. Je wil dichtbij jezelf blijven, maar dat is gelijk je grootste uitdaging. Je voelt dat er zoveel meer in je zit, en je verlangt naar helderheid, scherpte en verdieping, om uit te dragen waar jij in gelooft. 

Laat mij je helpen, om stevig positie in te nemen met jouw eigen geluid.

Je doet je ding. In je bedrijf. Maar toch klopt er iets niet. Alsof de basis van je bedrijf niet stevig genoeg staat. Het is nog te breed. Te algemeen. Teveel van de massa. Je bent meegezogen. Een stuk eigenheid mist. Waar ben JIJ gebleven in dit hele verhaal?

Je voelt dat er zoveel meer potentie en diepgang in jou zit. Maar daar schuurt het ook meteen. Want zie maar eens woorden te geven aan die essentie, aan jouw boodschap. Het voelt zo ongrijpbaar. Jij weet dat jij jezelf nog klein houdt in zeggen waar je voor staat en in gelooft, maar je vind het spannend om meer positie in te nemen en jouw eigen geluid te laten horen.

Maar het zit er wel. Dat weet je. En dat voel je.

Jij weet dat jij je meer mag uitspreken. Nog meer mag kiezen. Voor die niche klant, of dat aanbod, wat het beste bij jou past. Maar ondertussen heb je ook dat stemmetje, die zegt dat je beter breed kan inzetten, terwijl je weet dat dat niet de manier is, maar je vind het lastig om dat los te laten. 

Jij wil niet zo’n funnel. Of zo’n e-book. Zoals iedereen dat doet. 

Jij wil de diepte in. Omdat je weet dat er iets in jou zit, wat jou nog tegenhoudt om het écht op je eigen manier te doen.

Jij wil mensen raken. Jij wil dat inspiratie makkelijker stroomt. Jij wil groeien. En gezien worden als die expert die je bent.

Dat is waar dit Dare to Speak programma over gaat. 

Positie innemen. Met alles waar jij in gelooft. Komen opdagen, puur als jezelf. De moed hebben om dàt te doen. Niets meer. En niets minder. 

Dare to speak UP programma

Tijdens het Dare to Speak Up programma gaan we 3 maanden intensief met elkaar aan de slag. Ik coach heel intuïtief, kom snel tot de kern en voel in het moment wat er nodig is. Ik ben pragmatisch en actiegericht. Ik daag je uit krachtige keuzes te maken die passen bij jouw talent, passie en expertise. Zodat jij die rust en stevigheid ervaart waar je zo naar verlangt.

BACK TO BASICS

We gaan terug naar de basis. Wie ben jij. Waar sta jij voor.  Waar geloof jij in? En wat wil jij uitstralen?

We scherpen jouw positionering en boodschap aan, ideeën komen samen, en je gaat voelen dat het klopt.

 

POSITIE INNEMEN

We scherpen jouw niche klant aan en bepalen een winstgevend aanbod die bij jou past, en waarmee jouw klant het beste is geholpen.

Less is more is het uitgangspunt. Durven kiezen. Durven doen. Op jouw manier, ‘moetjes’ overboord. 

We nemen jouw gedachten en overtuigingen onder de loep die jou (nu nog) in de weg staan om vol positie in te nemen.

READY TO SPEAK UP

Strategie. Power Copy. Storytelling. De grote ‘hoe dan’ vraag. 

We nemen jouw klantreis onder de loep, en scherpen jouw strategie en content aan op jouw website, salespages en social media. 

Ik leer je hoe jij overtuigend content schrijft, waar jouw eigenheid vanaf spat, en jij organisch de mooiste klanten aantrekt.

 

even praktisch...

Mijn Dare to Speak Up programma is voor jou als jij een visie gedreven ondernemer bent, en het lukt je niet om die kern te raken. Je hebt een basis staan, of je bouwt er nog aan, maar je voelt aan alles dat je verder kan (en wil) aanscherpen. Je voelt dat er zoveel meer in je zit, maar iets in jou houdt je tegen (perfectionisme, ‘kan ik dit wel’, ‘wie zit er nu op mij te wachten…’) om het echt en volledig op je eigen manier te doen.

Je verlangt naar iemand die 1:1 met je meeloopt en zorgt voor helderheid, scherpte en verdieping. Jij wil het beste in jezelf naar boven halen. Durft positie in te nemen en hebt het lef om echt te gaan staan voor waar jij in gelooft.

 

3 maanden 1 op 1 coaching, puur maatwerk

Kick off van 4 uur in Alkmaar, incl. lunch

Uitgebreid werkboek, ter voorbereiding op onze kick off

Om de week een sessie, online, of live in of nabij Alkmaar

Tussentijds contact via Whatsapp en Trello, voor zowel praktische ondersteuning (feedback op geschreven teksten), als op mindset vlak, om mentale uitdagingen het hoofd te bieden. 

Toegang tot mijn online training Power Copy

Jouw investering: € 2199 excl. btw

 

ervaringen

"Ik heb de samenwerking met Nanda als heel bijzonder ervaren. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze plannen en ideeën en daarbij heeft ze mij het hemd van het lijf gevraagd, waardoor niet alleen zij, maar ook ik een helder beeld kreeg van waar ik met mijn bedrijf precies voor sta. Nanda is heel enthousiast, pragmatisch en resultaatgericht, een goede vragensteller, voelt intuïtief goed aan wat nodig is, brengt makkelijk structuur en duidelijkheid in de plannen en ideeën. Heel fijn om iemand naast je te hebben die orde in de chaos brengt en je stimuleert om de juiste stappen te zetten, richting groei en verandering in mijn bedrijf."
Marjo Klaver WaterWerk Training & Coaching
"Nanda straalt zoveel energie en positiviteit uit dat je meteen geïnspireerd raakt om aan de slag te gaan met haar tips. Ze luistert naar je en zoekt naar ideeën en toepassingen die bij jou als persoon passen. Dat is heel fijn. Verder bouwt ze rust in. Als in mijn hoofd de chaos overheerst zegt ze: niet alles tegelijk, stap voor stap. Zo krijg je het overzicht terug en weet je waar te beginnen. Mocht je nog twijfelen of je met Nanda wilt samenwerken: niet doen! Ze is een aanwinst, voor jou als persoon en voor je bedrijf."

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.