dare to speak up programma

Next level, bold moves, nog even ‘knallen’…

Van dit soort woorden krijg jij de kriebels. Net zoals je kriebels krijgt van productpiramides, salesfunnels en standaard website templates. 

Jij mist vooral persoonlijkheid in de alom bekende marketingtrucs en strategieën. En hoewel ze vast heel goed zullen werken, wil jij het op jouw eigen(wijze) manier doen.

Alleen daar zit ook gelijk de crux. Alles in jou roept dat jij het anders wil. Maar hoe dan?

Hoe kleur je buiten de lijntjes als binnen de lijntjes de norm lijkt? Hoe laat je los wat ‘hoort’ als je vasthoudt aan wat succesvol lijkt?

Ik hoef je niet te leren hoe je moet ondernemen want dat weet je wel. Maar positie innemen dat is another cup of tea. Of koffie mag ook. 

Het gaat over jezelf toestaan helemaal jouw plek te ownen. Jouw visie en boodschap te omarmen die je tot in je tenen voelt.

Tot nu toe deed je ding, je schreef braaf je posts voor Instagram, je deelde netjes wat stories. Maar je voelt aan alles dat het tijd is to Speak Up. Om het echt op je eigen manier te doen. Die dosis humor en lef die in jou zit mag eruit. Het mag creatiever, meer uitgesproken, het mag nog meer JIJ!

Dare to speak UP programma

Jij weet ook, dat je anno nu, waarin we overspoeld worden met content, van goede huize moet komen om echt op te vallen. Dat vraagt om eigenheid, diepgang en komen opdagen puur als jezelf. Zodat instant duidelijk is waarom klanten bij jou moeten zijn. En bij niemand anders.

Tijdens het Dare to Speak Up programma ben ik jouw spiegel, ik daag je uit krachtige keuzes te maken die passen bij jouw talent, passie en expertise. Samen creëren we overzicht en helderheid in al je ideeën en beantwoorden we de vraag ‘hoe ga ik dit allemaal realiseren’. 

BACK TO BASICS

We gaan terug naar de basis. Wat is jouw kern? Waar geloof jij in? Waar verlang jij naar? 

We scherpen jouw positionering en boodschap aan, zodat die helemaal in lijn is met wie jij bent en waar jij voor staat. 

 

POSITIE INNEMEN

We scherpen jouw doelgroep aan en bepalen een winstgevend productaanbod die volledig bij jou past, en waarmee jouw klant het beste is geholpen.  

Less is more is het uitgangspunt. Durven kiezen. Durven doen. Volledig op jouw manier, alle ‘moetjes’ overboord. Zodat jij voelt dat het klopt. 

READY TO SPEAK UP

Strategie. Storytelling. De grote ‘hoe dan’ vraag. Zonder trucjes of ingewikkelde funnels.

Ik leer je hoe jij intuïtief content schrijft die blijft hangen en aanzet tot actie. Niet langer safe volgens een keurig template. Maar 100% eigen, met dat waar jij in gelooft. 

Mentale uitdagingen zijn er om overwonnen te worden, en daar ondersteun ik je bij.

even praktisch...

Mijn Dare to Speak Up programma is voor jou als jij een visie gedreven ondernemer bent, en voelt dat jouw boodschap groter is als dat je nu laat zien. Jij voelt dat het tijd is om meer van jezelf te laten zien, anderen wakker te schudden en het verschil te maken. Jij bent al minimaal 1 jaar ondernemer, de basis van je bedrijf staat en je hebt behoefte om jouw positionering, boodschap, strategie en marketing verder aan te scherpen. Jij wil het beste in jezelf naar boven halen, durft positie in te nemen en hebt het lef om te staan voor waar jij in gelooft.

 

3 maanden 1 op 1 coaching, puur maatwerk

Kick off van 4 uur in Alkmaar, incl. lunch

Uitgebreid werkboek, ter voorbereiding op onze kick off

Om de week een sessie, online, of live in of nabij Alkmaar

Tussentijds contact via Whatsapp en Trello, voor zowel praktische ondersteuning, als op mindset vlak, om mentale uitdagingen het hoofd te bieden. 

Jouw investering: € 1799 excl. btw (tijdelijke pilot prijs)

 

ervaringen

"Ik heb de samenwerking met Nanda als heel bijzonder ervaren. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze plannen en ideeën en daarbij heeft ze mij het hemd van het lijf gevraagd, waardoor niet alleen zij, maar ook ik een helder beeld kreeg van waar ik met mijn bedrijf precies voor sta. Nanda is heel enthousiast, pragmatisch en resultaatgericht, een goede vragensteller, voelt intuïtief goed aan wat nodig is, brengt makkelijk structuur en duidelijkheid in de plannen en ideeën. Heel fijn om iemand naast je te hebben die orde in de chaos brengt en je stimuleert om de juiste stappen te zetten, richting groei en verandering in mijn bedrijf."
Marjo Klaver WaterWerk Training & Coaching
"Nanda straalt zoveel energie en positiviteit uit dat je meteen geïnspireerd raakt om aan de slag te gaan met haar tips. Ze luistert naar je en zoekt naar ideeën en toepassingen die bij jou als persoon passen. Dat is heel fijn. Verder bouwt ze rust in. Als in mijn hoofd de chaos overheerst zegt ze: niet alles tegelijk, stap voor stap. Zo krijg je het overzicht terug en weet je waar te beginnen. Mocht je nog twijfelen of je met Nanda wilt samenwerken: niet doen! Ze is een aanwinst, voor jou als persoon en voor je bedrijf."

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk met mij kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.