COPY & CAVIAAR

Na het succes van mijn Copy & Cake eerder dit jaar, gaan we nu next level: Copy & Caviaar.

Een middag in het teken van Copy. Power Copy. Next level food. Next level wijn (alcohol-vrij, if you wish). Op een top top top locatie, middenin de Oude Stad van Alkmaar.

Vrijdag 29 september 2023, van 11.00 tot 15.00 uur. 

Locatie: Restaurant ’t Fnidsen, Alkmaar

Investering: € 159 ex btw

Hier wil je bij zijn.

 

‘Nanda vangt in woorden wat jij al die tijd al voelt. Tijdens de workshop liet ze zien – aan de hand van mijn eigen tekst – hoe mijn schrijven nóg krachtiger en scherper kan. Alle inzichten neem ik nog dagelijks mee, ik schrijf letterlijk met Nanda in mijn achterhoofd. De hele setting, de groep én de taart, heel dankbaar dat ik erbij was, ik heb genoten’. – Mirjam Beek, Slow & Grow by Mirjam

‘Het enthousiasme van Nanda is aanstekelijk, motiverend en zet je in beweging. Alle lof, wat een super toffe workshop was dit. Ik heb 2 a4-tjes vol geschreven met Power Copy’. – Bianca Sluijs, Be in Charge

Deze middag is voor jou. Als jij klaar bent voor een scherpzinnige blik op je copy & je business. Klaar bent voor next level schrijven. Visie, daar ontbreekt het jou niet aan. Dat verhaal in jou, mag een podium krijgen. In al zijn eerlijkheid. En groots ook.

In een select gezelschap van ondernemers, allemaal net zo gepassioneerd als jij, gaan we aan de slag. Genieten. Het word te gek. Bijzonder. Ik beloof je, je gaat heel anders naar je teksten kijken, en je loopt – gegarandeerd – met nieuwe stukken, thema’s, inspiratie en inzichten, de deur weer uit. 

Vrijdag 29 september 2023

Van 11.00 tot 15.00 uur

Locatie: Restaurant ’t Fnidsen – middenin de Oude Stad van Alkmaar

Investering: € 159 ex btw

Plek voor 15 ondernemers (nog 10 plekken vrij…)