Bedankt dat je mijn e-book hebt aangevraagd!

Wat leuk dat je mijn e-book hebt aangevraagd. Je ontvangt het binnen 5 minuten in je mailbox. Check ook even je spambox, als je het e-book niet direct in je inbox ontvangt. 

Voordat je verder gaat wil ik je vragen nog heel even te wachten en onderstaand verhaal te lezen, terwijl je wacht op je e-book.

In mijn e-book leer ik je precies welke stappen jij te zetten hebt voor een stevige fundering bouwt voor jouw bedrijf. Zodat jij consistent klanten aantrekt, op een manier die bij jou past. En jij kunt ondernemen vanuit passie, met impact én omzet.

Er is echter nog nooit iemand geweest die een succesvol eigen bedrijf heeft weten te bouwen dankzij een e-book. En hoe waardevol alle informatie ook is, het word pas echt waardevol als je er praktisch mee aan de slag gaat. Om je te helpen, zodat jij echt in beweging komt, biedt ik je een gratis groei gesprek aan.

Tijdens dit gesprek brengen we je wensen en verlangens in kaart en geef ik je praktische tips welke stappen jij te zetten hebt voor jouw droombedrijf.

Elke maand selecteer ik 3 ondernemers voor een gratis gesprek. Als je geselecteerd bent neem ik persoonlijk contact met je op en plannen we een afspraak obv onze beide agenda’s. Het gesprek duurt 1 uur en is telefonisch of via Zoom. Ik kijk er naar uit van je te horen!

Hartelijke groet, 

Nanda Willekes

maak van jouw droom werkelijkheid!

Nog even voorstellen…

Hoi, ik ben Nanda Willekes, en het is mijn missie om ondernemers (dienstverleners) te helpen bij het succesvol starten van hun bedrijf, zodat zij de leukste klanten aantrekken, op een manier die bij hen past.

Ik beklom de carrière ladder volgens het boekje, ik sta officieel als online marketeer geregistreerd aan Beeckestijn Business School en heb mijn kennis bij de mooiste bedrijven in de praktijk gebracht. Ik heb veel gereisd en een enorm netwerk opgebouwd waar ik enorm dankbaar voor ben. In mijn laatste baan werkte ik voor de Britse overheid, maar na afloop stelde ik mijzelf de vraag, wat wil ik écht…? 

Ik merkte dat ik een kriebel voelde, om zelfstandig aan de slag te gaan. En ondanks dat ik vroeger altijd riep ‘een eigen bedrijf is niets voor mij’, was mijn drive zo sterk, en heb ik mijn intuïtie gevolgd, wat gemaakt heeft dat ik sta waar ik nu sta. Ik voel mij dankbaar en trots dat ik zoveel mooie ondernemers mag helpen bij het verwezenlijken van hun droom. 

Ik leer je succesvol ondernemen, vanuit de juiste focus, mindset en met de juiste (bewezen) sales & marketing strategieën, die nodig zijn voor een succesvol eigen bedrijf. Zodat jij vol vertrouwen kan ondernemen, vanuit passie, met impact én omzet.  Want dat gun ik je!

 

Benieuwd hoe een samenwerking met mij eruit ziet?