SUPER LEUK DAT JE MEE DOET!

Super leuk dat je meedoet met mijn 3-daagse Business Boost Challenge. Ik heb zoveel zin om samen aan de slag te gaan!

3 dagen lang werken aan je bedrijf, en aan jezelf. Samen bouwen aan jouw droom. En connecten met like-minded ondernemers, omdat ik weet hoe waardevol dat is.

Prik de data alvast in je agenda: 12 – 13 – 14 april. 

Dan weet je zeker dat je erbij bent, zodat je niets van alle tools en inzichten mist.

We starten elke dag SAMEN met een online training. De training is elke ochtend, gelijk om 09.00 uur, zodat je de dag met een kickstart kan beginnen. Elke training duurt een half uur, met een uitloop naar 45 minuten, waarin ik mijn kennis met je deel en de opdracht van die dag met je bespreek.

Voorafgaand aan de challenge ontvang je van mij het werkboek, zorg ook dat je die tijdens de training bij de hand hebt. Tijdens de online trainingen lopen we hier stapsgewijs doorheen en kan je vragen aan mij stellen. Op die manier boek jij het snelst resultaat. 

Ter voorbereiding op de challenge wijs ik je graag op mijn e-book, ik raad je aan deze ter voorbereiding alvast te lezen. Klik hier om mijn e-book direct te downloaden. 

Voorafgaand aan de challenge ontvang je nog een herinnering en een persoonlijke mail met daarin de online link die je 3 dagen lang toegang geeft tot de online trainingen. Je hoeft er alleen maar op te klikken en je doet direct live mee. 

Ik heb er zin in, en kijk er naar uit om te starten!  

Hartelijke groet, 

Nanda Willekes

Marketing- & Business Coach

PS: Volg je me eigenlijk al op Instagram