3 maanden programma

Jij voelt aan alles dat je veel meer te vertellen hebt. Jouw verhaal is groter. Het moet eruit!

1 op 1 traject voor visionairs, die met hun verhaal impact willen maken, zich stevig willen positioneren, en met volle overtuiging – letterlijk of figuurlijk – hun podium willen pakken.

"Ik zou willen dat ik jouw brein altijd om mij heen had! Ik miste houvast, had veel te veel ideeën, zoveel dingen waar ik een passie voor heb in mijn bedrijf, maar het kwam niet samen en ik wist niet wat (en hoe) ik het moest vertellen. Jij vangt in woorden wat ik al die tijd al voel. Mijn verhaal werd helder, en ik voel mijn rode draad waar het werkelijk om gaat. Dankjewel voor je hulp, aanmoediging en inzichten, je hebt mij op mijn pad gezet."
ANITA BEEK - BINNENSTE BUITEN

Anno nu, jij weet dat er méér nodig is, om op te vallen. Meer lef. Meer eigenheid. Meer diepgang. Een matig en tam verhaal, leuk, lief en aardig voor iedereen, doesn’t do the trick. Dat wat door iedereen geroepen wordt, dat weten we wel. Je hebt jezelf op die zeepkist te zetten, in die vollere versie van jezelf te stappen. De fase van schaamte en klein blijven voorbij.

Je ziet de transformatie die jij teweeg brengt bij jouw klant. Maar hoe je dat laat zien, zodat het een ander het ook ziet, voelt en begrijpt. Daar loop je op vast.

En ik zie en hoor de mooiste verhalen als ik ondernemers 1 op 1 spreek, maar ik zie ook dat ze niet het juiste delen. En niet het juiste doen. Omdat het ze niet lukt zich stevig te positioneren.

Daar gaan we werk van maken.

3 maanden lang gaan we 1 op 1 aan de slag. Ook een livedag met alle deelnemers uit het programma is inbegrepen. We starten met een kick off, en maken een kickstart met jouw verhaal. Je positionering scherpen we aan, we nemen je aanbod onder de loep, en vangen jouw (kern)boodschap in (rake) woorden. Na afloop ga jij zelf aan de slag, elke 2 weken spreken we elkaar, en tussentijds hebben we contact voor vragen, redigeer ik, stuur ik bij, en staat mijn creatieve brein volledig tot jouw beschikking. Altijd, met als doel, om klanten voor je traject, live dag, of wat er ook op jouw planning staat (korte of lange termijn) aan je te binden.

Na dit traject heb jij een rond en krachtig verhaal in handen, en sta jij nooit meer met een mond vol tanden wanneer het aankomt op wat jij doet en waar jij voor staat. Jouw positionering staat, je bent in staat om jouw visie krachtig en overtuigend over de bühne te brengen en je hebt een pitch in handen waarmee jij een blijvende indruk achterlaat die klanten oplevert. Dit programma geeft je een solide basis, een stevig fundament en de juiste tools, om jouw verhaal te delen en de impact te maken die jij voor ogen hebt.

 

WAT ga je leren

 • Wat jouw visie en verhaal is, en hoe je dit de juiste woorden geeft
 
 • Heb jij een krachtig verhaal in handen waarmee jij een sterke en oprechte verbinding creëert met jouw klant
 
 • Heb jij een pitch in handen, waarmee jij op elk (netwerk)event een blijvende indruk achterlaat
 
 • Loop jij over van inspiratie voor je marketing (de tijd van ‘wat ga ik nu weer vertellen’ is voorbij…)

 • Je aanbod staat, zonder concessies te doen op al je toffe ideeën
 
 • Voel jij vertrouwen om uit te dragen waar jij in gelooft, met jouw stijl, toon en woorden
 
 • Weet jij hoe jij klanten meeneemt in jouw verhaal en een aanbod doet, zonder pusherig te zijn
 
 • Heb jij alle storytelling tools & strategiën in handen (je weet het niet alleen, je beheerst ze ook) hoe jij jouw verhaal krachtig en converterend neerzet
 
Nb., dit traject is niet voor jou wanneer jij iemand zoekt die jouw teksten, of elke post of story, van A tot Z tot in detail redigeert. Ik ben ook niet jouw copywriter. Het doel van dit traject is dat jouw positionering en jouw boodschap JOU ademt, dat is waar ik op stuur en waar we samen aan werken, ik lees mee en redigeer in grote lijnen, het gaat immers over jouw message en jouw verhaal in totaliteit.

WAT je krijgt

 • Kick off van 3 uur live op locatie
 
 • Elke 2 weken een 1 op 1 coach call, waarbij we samen jouw verhaal finetunen en (strategisch) focus bepalen
 
 • Tussentijdse opdrachten om jouw verhaal aan te scherpen, en waarbij ik je uitdaag om je (krachtig) uit te spreken. Ik redigeer, stuur bij en we scherpen jouw website en social media teksten aan.
 
 • Tussentijds contact en feedback op al jouw vragen. Mijn creatieve brein 3 maanden lang tot jouw beschikking  
 
 • Livedag met alle deelnemers uit het programma, waarbij we aan de slag gaan met je verhaal en het creëren van een krachtige pitch
 
Jouw investering: € 1997 ex btw 
 
Betalen in termijnen is mogelijk.
"Nanda vangt in woorden wat jij al die tijd al voelt. Ze is een ster in dit zo weer te geven op een krachtige manier die klopt. Ze doet dit op zo'n prettige manier. Ze neemt er de tijd voor, weet de juiste vragen te stellen en is scherp, duidelijk en super betrokken. Het voelt zo kloppend nu met wie ik ben. Haar creativiteit (in woorden & concepten) is grenzeloos. Ik kan niks anders doen dan haar aan te bevelen. Ik stuur namelijk mijn eigen klanten ook naar haar toe.
Mirjam Beek - Slow & Grow by Mirjam
"Diep van binnen wist ik wel wat ik wilde, en waar ik voor sta, maar ik durfde het heel lang niet hardop uit te spreken. Angst voor te veel zichtbaarheid, of opscheppen, hield mij tegen. Ik blokkeerde, of deed helemaal niets meer. Nanda heeft me geholpen een rond verhaal te maken van alles wat ik denk en voel, en die vertaalslag te maken in mijn bedrijf. Mijn bedrijfsnaam, mijn haakje, Leef Voluit, werd geboren, waar ik heeeell blij mee ben. Deze term omvat alles waar ik voor sta. Nu ik ermee bezig ben voel ik de energie weer stromen en voelt het zo goed om echt specifieke keuzes te maken. Dankbaar voor al jouw hulp en support, een aanrader voor iedereen wie moeite heeft met het verwoorden van je business."