GEVOEL, STRATEGIE EN PRAKTIJK

Gevoel = het is tijd om te vertragen. We nemen een deep dive, we gaan dromen, we gaan terug naar jouw essentie, jouw gevoel, daar liggen de antwoorden. En hoe is het nu, en waar wil je graag met je bedrijf naartoe? Ook jouw verhaal en jouw missie word hier helder en krijgt woorden die gevoelsmatig 100% kloppen en waarmee jij echt verbinding maakt.

Strategie = we brengen focus aan in de wir war van ideeën en bepalen een marketing strategie die staat als een huis. We kijken naar jouw productaanbod, bepalen de juiste prijzen en kijken welke boodschap en welk kanaal voor jou passend zijn. Ook de ‘hoe dan’ word hier glashelder. We stellen prioriteiten. Hoofdzaken en bijzaken. 

Praktijk = met volle aandacht vooruit. In de praktijk, de nadruk in dit programma ligt echt op doen! Omdat ik geloof in de ‘pas-het-op-jezelf-toe aanpak’. Op eigen kracht, waarbij ik natuurlijk begeleid en richting geef. Zodat jij echt duurzaam resultaat gaat zien, in je cijfers, zowel op de korte als lange termijn. 

Wat krijg je?

Ik geloof niet in quick fixes. Geen marketing light oplossingen, maar echte diepgang vanuit jou kern. Met persoonlijke begeleiding. Want jij wil vooruit, op een manier die gevoelsmatig klopt. En precies dat, dat gaan we doen. Door eerst te vertragen, en daarna te versnellen. Want een eigen bedrijf, begint bij een stabiele basis, bij jou. We staan stil bij jouw droomambitie, we zetten een stip op de horizon. En wat drijft jou? Wat is jouw missie, jouw WHY, jouw boodschap? Want op de yogamat (of gewoon buiten…) voel je het waarschijnlijk wel, maar de juiste woorden vinden is vaak lastig. We gaan weg van die automatische piloot, brengen orde in die wir war van ideeën en maken bewuste keuzes, vanuit de juiste energie. Keuzes die passen bij hoe jij je graag wilt voelen. Loslaten hoort daar ook bij. Om daarna te kunnen versnellen, met volle aandacht vooruit. Naar meer rust, focus en groei in je bedrijf. Het mag volop stromen, want dat gun ik je! 

Zet vandaag nog een eerste stap naar meer rust in je hoofd & groei in je bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.